'Lažem kao dijete'

'Nemam guzice i sise za pokazati, imam samo glazbu'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Denis Dumančić iz Letećeg odreda nam je otkrio kako je pjesma 'Lažem kao dijete' zapravo povratak njihovim korijenima. Što nam je još ispričao? Pročitajte cijeli intervju i svakako pogledajte spot za pjesmu 'Lažem kao dijete'.

1.       Što znači 'Lagati kao dijete'? Poznato je kako djeca ne mogu lagati i uvijek govore istinu... što ste htjeli poručiti pjesmom?

Pogledaj i ovo In Magazin: Leteći odred - 4 ''Povod je bio...'' Koja je ljepotica Denisu Dumančiću bila inspiracija za hit "Sanjao sam moju Ružicu'', a što veže Leteći odred i Psihomodo Pop?

Svi ponekad lažemo, a kod djece se lako prepoznaju laži. Kad u pjesmi kažem da lažem kao dijete onda metaforički rečeno zapravo lažem naivno i prozirno kao dijete i pri tome te zapravo svi kuže da lažeš. I ti sam si svjestan toga da su ti laži neuvjerljive, ali se trudiš u nešto uvjeriti kako bi si ublažio bol.

Vi ste izabrali: Imamo TOP 3 ljetna hita, Ivan Zak s pjesmom 'Pretjerujem' na prvom mjestu

2.       Spot je sniman na Pagu – je li to vaš omiljeni otok? Kakvi su vam planovi za ljeto?

Pag je definitivno moj najdraži otok, već sam bezbroj puta ljetovao tamo. Imam puno dobrih prijatelja u Pagu i Novalji pa mi je bilo jednostavno organizirati logistiku za snimanje spota. Za ovo ljeto je u planu obiteljski odmor u Solarisu u Šibeniku i Zadru. Biramo hotele i mjesta pogodna za malu djecu kako bi se ipak više odmorili nego umorili na ljetovanju. Naći će se tu i pokoji koncert i za kraj ljeta neizostavan obilazak rodbine u Slavoniji.

3.       Što vas održava mladim?

Muzičarski način života te čini mladim; stalno si u pokretu, družim se sa mladim ljudima, upijam njihovu energiju što mi pomaže i kod pisanja pjesama za mlađe kolege. A i kad dobiješ dijete u 41-oj godini ne možeš se previše opustiti.

4.       Dugo ste na sceni, ovo je i vaš 9. studijski album, pa kako se glazbena scena promijenila u tom periodu?

Brzim razvojem tehnologije se u veliko se promijenila glazbena scena. Sam biraš kakvu glazbu voliš, brzo i lako ti je dostupna, svatko ima svoju šansu bio talentiran ili ne. Mana današnjeg vremena je to da je vrlo teško privući pažnju samo dobrom glazbom a ja imam samo taj adut. Nemam guzice i sise za pokazati, a i za druge marketinške poteze nisam baš nikada bio vješt.

5.       Rekli ste kako se vraćate svojem prepoznatljivom zvuku, pa što onda obožavatelji mogu očekivati od vas?

Zapravo ništa novo, ali sam sklon tome da eksperimentiram u glazbi pa se tako zna dogoditi da ponekad od Letećeg odreda čujete nešto što nije naš prepoznatljiv zvuk. Kao autor sam vrlo širok, pišem pjesme za puno drugih izvođača različitih glazbenih žanrova pa poneka, za Leteći odred neobična, pjesma završi i na našem repertoaru.

EKSKLUZIVNO Otkrivamo tko je Zorica iz popularne pjesme Mejaša!

6.       Imali ste i nekoliko dueta...  s Ivanom Banfić, kristijanom Rahimovski... hoće li biti i nekih novih glazbenih suradnja?

To su stvari koje ne planiram one se jednostavno dogode ako se dogodi prikladna pjesma za duet.

Pogledajte novi spot za pjesmu 'Lažem kao dijete'
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene