Luka Modrić pobrinuo se, izgleda, za atmosferu na svojoj svadbi na vrijeme!

Galerija


Halid Bešlić sinoć je po peti put u karijeri raspametio punu zagrebačku Arenu. Miljacka, Zlatne strune, Prvi poljubac, Čardak... Hitovi su se nizali, a publika je pjevala u sav glas. Halid nam je otkrio da uskoro odlazi u mirovinu, koliko zarađuje od pjevanja, ali i detalje s vjenčanja Luke Modrića, gdje je zabavljao goste.

Vezani članci Filip Horvat, chef (Foto: IN Magazin) - 2 Zavladala pomama za mladim chefom: Predstavljamo novu zvijezdu na domaćoj gastrosceni! Slika nije dostupna KAKAV TALENT! Halid Bešlić i mali Viktor dirnut će vas do suza!

"Kad se počinjalo, počinjalo se od nule, pa sve do arena. Kad si mlad, željan si dokazivanja, svaki glas ti je bitan. Kao kad se lokalni političar počne baviti politikom, pa na kraju bude predsjednik države", priča Bešlić.

Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell)
Vanja i Luka Modrić (Foto: PIXSELL) - 2

Prisjetio se i kako je bilo na svadbi Luke Modrića. "Zadnji je bio Luka Modrić, a on je mene angažirao dvije godine prije svadbe. Rekao sam mu: 'Luka, 'ko živ 'ko mrtav dotad!' A kaže on: 'Samo ti zapiši taj termin!' Nisu na stolu plesali, a i da jesu, što ima veze, vjenčanje je", otkrio je omiljeni Bešlić. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell)
Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL)