Luksuzno vjenčanje

Halid Bešlić otkrio nepoznate detalje o svadbi Luke Modrića

Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell) Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) +0 Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell) Galerija

Luka Modrić pobrinuo se, izgleda, za atmosferu na svojoj svadbi na vrijeme!

Halid Bešlić sinoć je po peti put u karijeri raspametio punu zagrebačku Arenu. Miljacka, Zlatne strune, Prvi poljubac, Čardak... Hitovi su se nizali, a publika je pjevala u sav glas. Halid nam je otkrio da uskoro odlazi u mirovinu, koliko zarađuje od pjevanja, ali i detalje s vjenčanja Luke Modrića, gdje je zabavljao goste.

Pogledaj i ovo In Magazin: Hana Huljić - 2 Bez toga nema ništa Hana Huljić otkrila koji je glavni temelj njezine i Grašine obitelj: "Sretna sam što ona to ima"

"Kad se počinjalo, počinjalo se od nule, pa sve do arena. Kad si mlad, željan si dokazivanja, svaki glas ti je bitan. Kao kad se lokalni političar počne baviti politikom, pa na kraju bude predsjednik države", priča Bešlić.

Prisjetio se i kako je bilo na svadbi Luke Modrića. "Zadnji je bio Luka Modrić, a on je mene angažirao dvije godine prije svadbe. Rekao sam mu: 'Luka, 'ko živ 'ko mrtav dotad!' A kaže on: 'Samo ti zapiši taj termin!' Nisu na stolu plesali, a i da jesu, što ima veze, vjenčanje je", otkrio je omiljeni Bešlić. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Foto: Goran Stanzl/PISXELL

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene