Luka Modrić pobrinuo se, izgleda, za atmosferu na svojoj svadbi na vrijeme!

Galerija


Halid Bešlić sinoć je po peti put u karijeri raspametio punu zagrebačku Arenu. Miljacka, Zlatne strune, Prvi poljubac, Čardak... Hitovi su se nizali, a publika je pjevala u sav glas. Halid nam je otkrio da uskoro odlazi u mirovinu, koliko zarađuje od pjevanja, ali i detalje s vjenčanja Luke Modrića, gdje je zabavljao goste.

Vezani članci Lukas McFarlane Pleše sa Celine Dion, Taylor Swift i Pink, a obožava Hrvatsku: Upoznajte Lukasa Mcfarlanea! Vjenčanje Ane Jelušić i Travisa Blacka na trsatskoj Gradini Bivša skijašica Ana Jelušić u potpunosti je promijenila život zbog supruga Kanađanina i kćerkice

"Kad se počinjalo, počinjalo se od nule, pa sve do arena. Kad si mlad, željan si dokazivanja, svaki glas ti je bitan. Kao kad se lokalni političar počne baviti politikom, pa na kraju bude predsjednik države", priča Bešlić.

Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell)
Vanja i Luka Modrić (Foto: PIXSELL) - 2 Foto: Pixsell

Prisjetio se i kako je bilo na svadbi Luke Modrića. "Zadnji je bio Luka Modrić, a on je mene angažirao dvije godine prije svadbe. Rekao sam mu: 'Luka, 'ko živ 'ko mrtav dotad!' A kaže on: 'Samo ti zapiši taj termin!' Nisu na stolu plesali, a i da jesu, što ima veze, vjenčanje je", otkrio je omiljeni Bešlić. Što nam je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Luka Modrić, Halid Bešlić (FOTO: Pixell)
Halid Bešlić (Foto: Goran Stanzl/PISXELL) Foto: Goran Stanzl/PISXELL