Halid Bešlić progovorio je o prvom poljupcu, unucima, ali i o uspješnom braku.


Živa legenda, kako tepaju Halidu Bešliću, priprema velik koncertni spektakl za sve zaljubljene na Valentinovo u zagrebačkoj Areni. Ususret Danu zaljubljenih, Halid nam je otkrio kako je izgledao njegov prvi poljubac, ali i koja je tajna uspješnog braka i ljubavi.

Vezani članci Halid Bešlić (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Dočekajte proljeće uz Halida Bešlića 16. ožujka u varaždinskoj Areni! Halid Bešlić (Foto: Filip Kos/PIXSELL) Omiljeni pjevač operiran u Njemačkoj, podršku mu iskazao i slavni nogometaš: "Vremenom mi se pogoršalo stanje"

''Pa dobro, ja sam malo staromodan tip, ne može kod mene tek tako da se rastane. Ja sam ti stari kov. Teško se uzima, teško se rastavlja. Nigdje nije da samo cvjetaju ruže, strpljen - spašen'', kazao je Halid o svojem braku, a hvali ga i epitet dobrog djeda.

''Mislim da sam dobar, mislim da sam najbolji. To me u ovom vremenu nekako obnavlja! Oni sad već i kuže da djed nastupa, pjeva... Kažu: 'Što ti, deda, radiš tamo na onoj televiziji?' Sad kuže da pjevam! Ako traže da se kupi nešto, kažu: 'Mama nema para, al' ima djed para!' Ma namazani su 100%'', otkriva Halid.

Njegovu je karijeru između ostalih hitova obilježio i ''Prvi poljubac'', no nas je zanimalo kako je izgledao Halidov prvi poljubac?

''Dobro, nećemo to otkrivati. Prvi poljubac, kao i svaki prvi poljubac, pamti se, nema tko ne pamti'', samozatajan je Bešlić.

Halid Bešlić (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL)
Halid Bešlić (FOTO: Ivica Galovic/PIXSELL)

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.