Halid Bešlić nemirnog je duha pa koncerte održava diljem Europe no priznaje kako ga brinu teroristički napadi.

Galerija


Gdje god da se pojavi, Halid Bešlić ne prolazi ne opaženo. Tako je bilo i u Varaždinu u koji je stigao kako bi najavio koncert. Posljednji u tom gradu je održao prije 7 godina i oborio rekord posjećenosti varaždinske Arene. A rekord drži i u zagrebačkoj areni te na stadionu Koševo.

„Samo mi je žao što umjesto Arene u Zagrebu nije bio Maksimir. To bi bila još veća priča“, govori Halid.
Uz pjesmu ''Ja bez tebe ne mogu da živim'' najavljuje novi, 17-ti po redu album, i nastavlja svoju 38 godina dugu priču, no jedno će poglavlje završiti.

„Ove godine biti će album, a nova turneja može biti posljednja. Klasične turneje čini mi se da više neću moći raditi, ali pjevat ću dok sam živ“, govori Halid za IN magazin.

Nemirnog je duha, putovanja ga vesele, koncerte održava diljem Europe i priznaje kako ga brinu teroristički napadi. „U glavi mislim da se ne nađem na pogrešnom mjestu u pogrešno vrijeme u podsvijesti je to sve, ali što ćeš mora se živjeti. Sad je ludilo u svijetu, volio bih da to preostane“, iskren je Bešlić.

No život u strahu nije opcija, a ljubavne su teme uvijek bolja mogućnost. Više od tri desetljeća ljubi suprugu Sejdu, no nije uvijek bilo idealno. „Krizne godine su prošile, a bilo ih je. Sad je varijanata da se volimo više nego nikad“, kaže Halid.

A i on se u posljednje vrijeme bori s lošim nalazima, no stvari drži pod kontrolom. „Malo je šećer učinio svoje, imam lijekove malo sam korigirao harnu, večeru izbacilo, kruh izbacio“, govori pjevač. A u to da je u dobroj formi, Varaždinci će se uvjeriti 16. travnja, kada će se Arenom ponovno oriti njegovi najveći hitovi.

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.