Sve ima razlog

Gianna Apostolski na leđima je tetovirala siluetu žene, a ispričala nam je i koje je njezino značenje

Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album) Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album) Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album) Gianna Apostolski (FOTO: Pixsell) Gianna Apostolski (Foto: Instagram) Gianna Apostolski (Foto: Instagram) Gianna Apostolski pred kamerama IN Magazina napravila šestu tetovažu (Foto: Dnevnik.hr) - 3 Gianna Apostolski pred kamerama IN Magazina napravila šestu tetovažu (Foto: Dnevnik.hr) - 2 +0 Gianna Apostolski pred kamerama IN Magazina napravila šestu tetovažu (Foto: Dnevnik.hr) - 1 Galerija

Od pamtivijeka ljudi vole iscrtavati tintom svoje tijelo. Nekada je to bilo u svrhu ritualnih običaja ili pak isticanja statusnog ranga. Danas tetovaže imaju posebna značenja za one koji se na njih odluče. Provjerili smo koji su trendovi u tetoviranju te koja se poznata dama odlučila na čak šestu.

Mnogi svoje tijelo vole ukrašavati tintom. Za osobe koje se odluče tetovirati odabir slike uglavnom je osoban i za njih ima dublje značenje. No ima onih koji motive tetovaže biraju prema trendovima.

Pogledaj i ovo Gianna Apostolski vraća se u velikom stilu! Gianna Apostolski nakon 15 godina spremna je opet prikovati Hrvatsku uz male ekrane: "Nekako sam uvijek bila ispred vremena!"

"Mislim da trend najviše kroje celebovi. Ako Beyonce istetovira zvjezdice, mi ćemo idućih godinu dana raditi samo zvjezdice. Sve ovisi o tome koliko će neka poznata faca 'isfurati' neku tetovažu", kazao je tattoo-majstor Josip Holetić.

Nisu samo svjetske zvijezde ljubitelji tetovaža. I poznati Hrvati vole ukrašavati svoje tijelo. Mateo Cetinski, Andrea Šušnjara, Giuliano ili pak Žanamari Perčić samo su neki od njih, a naš tattoo-majstor otkriva kome tijekom postupka suze više teku – muškarcima ili ženama.

Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album) Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album)

"Kod žena nema najčešće problema sa nekim nesvjesticama, tolerancija je puno veća nego kod muškaraca. Ali opet, žene znaju dramatizirati, tako da sve ovisi o tome na kakav smo tip osobe naletjeli", otkriva Holetić.

Tetoviranje je velika odluka. Treba dobro razmisliti o poziciji i veličini jer ipak ćete ju imati cijeli život. Zna to i Gianna Apostolski, koja je prava ljubiteljica tetovaža. Trenutno ih na tijelu ima pet, ali poželjela je još jednu posebnu, i to na leđima.

Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album) Gianna Apostolski (FOTO: Privatni album)

"Siluetu žene – statuu koja će biti zapravo na dodjeli nagrada na projektu na kojem radim već dvije godine. Nosim teret na leđima i sad je stvarno stavljen na moja leđa", otkriva Gianna, kojoj je bitno da svaka tetovaža priča neku priču.

"Ima tu nekih tetovaža koje su pričale neke davne priče, danas se spominju. Ali ostale su, što ću, možemo ih jedino opet prikriti – možda mi danas ništa ne znače, nekad su mi značile. I trendovi se mijenjaju, pa možda nešto što si stavio više nije ni moderno'', iskrena je Apostolski.

Srećom, većina je onih koji odaberu sliku koja im emotivno znači. Posljednja tetovaža, silueta žene na njezinim leđima, označava projekt koji će, kaže, mnoge ugodno iznenaditi.

"Najveći modni događaj u Dalmaciji – Split to zaslužuje. Split je fashion grad i svi žive za modu. Nikad se nije dogodilo tako veliko događanje, bit će velika dodjela nagrada u modnoj industriji u deset kategorija", otkriva Gianna koja projekt priprema s Anamarijom Asanović.

Gianna Apostolski (FOTO: Pixsell) Gianna Apostolski (FOTO: Pixsell)

Što je još otkrila Gianna, pogledajte u našoj videopriči. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene