Gianna Apostolski uz drage prijatelje zakoračila u 40. godinu


Rođendani su uvijek dobra prilika za veselje, ali i za ostvarivanje dugo željenih želja. Upravo se na proslavi 40. rođendana splitske poduzetnice Gianne Apostolski okupilo pozamašno društvo bliskih joj prijatelja.

Vezani članci Gianna Apostolski U kultnim "Golim vijestima" skidala se pred cijelom Hrvatskom, a danas mami uzdahe atraktivnim fotkama na Instagramu Gianna Apostolski (FOTO: Sanjin Strukic/PIXSELL) Splićanka koja je nekada pokazivala nago tijelo pojavila se u izdanju kao nikada do sada

Bazen, lijepo vrijeme i ukusna hrana - recept koji uvijek dobro dođe kada su u pitanju proslave rođendana. A upravo u tome uživali su prijatelji splitske poduzetnice koja je nezaboravnim partyjem proslavila 40. rođendan.

"Rođendane sam svake godine slavila na drukčiji način, ali ovaj put sam odlučila pošto je jubilarni da to bude baš onako na nivou", kazala je bivša pjevačica i voditeljica, danas poduzetnica.

Goste je dočekalo sve pripremljeno, a za to se pobrinula slavljenica jer kaže - kada su u pitanju kućanski poslovi, tu je svoj na svome.

"Nema mi ravne. Znaš kad ujutro se probudim i odmah uzmem krpu u ruke i usisivač, to znači da već imam onaj poremećaj. Ukućani lude, već su i oni dobili sindrom koji imam i ja, ali što ću, to vam je ta djevica", našalila se Gianna.

Slavlje nisu propustile ni osobe iz javnog života koje su se u ovoj prilici prisjetile svojih rođendana koje će pamtiti cijeli život.

"Ovako je jako slično izgledao, samo je trajao 3 dana i baš mi je bio jedan od boljih rođendana. Stvarno smo se super zabavili, naroštiljali, naplesali, eto, to je meni najbolji rođendan", kazala je Anamarija Asanović.

 

"Jedan od onih koji je ekipi ostao u sjećanju je bio kostimirani parti gdje smo svi trebali biti obučeni u neke poznate osobe - stvarne ili izmišljene, i bilo je fora, bilo je svakakvih likova na partiju. Ja sam uvijek Lara Croft Tomb Rider, a Giuliano je bio Zagor", otkrila je Kristina Đanić, Giulianova supruga.

Ozbiljnija Gianna koja kaže da je pronašla ljubav svojeg života, poduzetnica je dugogodišnjoj vezi i ističe da je sada napokon u potpunosti sretna.

"Kod mene i Duje ti je sve savršeno, ja i Duje smo yin-yang. Toliko se dobro slažemo da se ne možemo niti posvađati, onda znaš koliko je sati. Uživamo u životu, putujemo, radimo o provodimo 24 sata skoro zajedno", otkrila je Apostolski o svojoj ljubavi.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.