Gazde su gostovali u emisiji 'Petkom s Petkom'. Među brojnim izazovima našao se i onaj u kojem su morali izvoditi pjesme svojih ženskih kolegica.


U ovotjednom izdanju emisije 'Petkom s Petkom' gostovali su Gazde! Pred dečkima su bili brojni izazovi, poput ruljenja kukuruza i hvatanja krušaka, a u pauzi su zabavili Mineu i Dalibora Petka brojnih hitovima. Pridružila im se u studiju i kolegica Ivana Marić, koja je ispričala kako je svojedobno utjelovila frontmena benda u drugoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Vezani članci Ron Holsey Pogledajte što je snimio Amerikanac koji obožava Pejakovićeve pjesme te je li upoznao kakvu Hrvaticu Đana Smajo - 2 Sinovi Tomislava Mrduljaša i Gibonnia te mlada Đana predvodnici su novog glazbenog vala

Osim toga, morali su se Gazde snaći i u prilično škakljivom izazovu. Trebali su, naime, imitirati svoje slavne kolegice pa su utjelovili Danijelu Martinović, Severinu i Ninu Badrić. Sve to trebalo je izvesti na tamburici, a dečki su se morali snaći u sekundi! Sjajni su bili, svaka čast! Ostatak provjerite u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.