PJEVAČ OTKRIO

ODUŠEVILA GA KOLEGICA 'Skinula me skroz, svi su mi slali poruke'

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivana Marić i Marko Bujanović iz benda Gazde komentirali su trenutak u kojem ga je ona skinula i oduševila cijelu Hrvatsku.

U ovotjednom izdanju emisije 'Petkom s Petkom' gostovali su Gazde! Simpatični momci prošli su kroz brojne izazove, kao što su ruljenje kukuruza i hvatanja kruške, a zabavili su glazbenim izvedbama Mineu i Dalibora Petka.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tvoje lice zvuči poznato Bit će uzbudljivo! Evo kakve si transformacije priželjkuju kandidati showa Tvoje lice zvuči poznato: "Štikle, perike, nešto takvo, baš baš drastično!"

Dok su izvodili jedan od svojih najvećih hitova 'Ja pijem da zaboravim', u izvedbi im se pridružila i kolegica Ivana Marić. Ona ih je, naime, u prošlogodišnjoj sezoni showa 'Tvoje lice zvuči poznato' sjajno imitirala. U nedjelju kreće nova sezona showa, gdje nas očekuju sjajne nove transformacije.

Podsjetila je kako je sve izgledalo i koliko je dugo vježbala. Oduševljen je bio i frontmen Gazdi: 'Skinula me skroz!'. 'Za transformaciju sam se pripremala psihički', rekla je kroz smijeha Marić. 'Meni su stalno stizale poruke, to su svi gledali', prisjetio se Marko trenutka kad ga je Ivana 'skinula' u popularnom showu. Što je još otkrio, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN Magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene