Mia Dimšić i Dalibor Petko iznenadili su 13-godišnju Lauru iz Virovitice.

Galerija


Petkovo iznenađenje ovog puta oduševilo je 13-godišnju Lauru iz Virovitice. Slatka tinejdžerica, naime, obožava pjevačicu Miju Dimšić. Nemalo se iznenadila kada je po povratku iz škole ugledala Miju kako svira i pjeva u njenoj sobi. Laurina prijateljica Valentina Petku je napisala pismo i zamolila ga da priredi Lauri iznenađenje. Djevojčica se bori s dijabetesom, i osim zdravlja - velika joj je želja dosad bila upoznati Miju Dimšić.

Vezani članci Nives Celzijus, Lana Jurčević, Ivan Zak i Maja Šuput (Foto: PIXSELL) Najzabavnija novogodišnja čestitka! Od ljevice do desnice, od glumice do pjevačice Slika nije dostupna Ljubav obožavateljice i njenog idola! Evo kako je počela njihova veza...

Cura se po povratku iz škole skoro rasplakala i počela vrištati kada je ugledala omiljenu pjevačicu. "Čuli ste vrisak, želja mi se ispunila! Ogroman šok je bio i mislim da ću još tri mjeseca biti u šoku", rekla je Laura. Kako je sve izgledalo, pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

Mia Dimšić (Foto: Davor Javorovic/PIXSELL)
Mia Dimšić (Foto: Karmen Poznić/Oblak photography) Foto: Karmen Pozni?/Oblak photography