I ide dalje!

Wow! Pogledajte kako poznati voditelj izgleda nakon dijete od svega dva tjedna: Skinuo sam 10 kilograma

Dalibor Petko (Foto: Instagram) Dalibor Petko (Foto: Instagram) Instagram 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Dalibor Petko (Foto: Instagram) Galerija

Dalibor Petko krenuo je na liposukcijsku dijetu. U dva tjedna skinuo je 10 kilograma i isto toliko centimetara u struku. Njegov trbuh se istopio.

Dalibor Petko omiljeno je televizijsko lice, a gledatelje je osvajao i u showu "Tvoje lice zvuči poznato". Sjajno su Petku tada sjele transformacije, a ovih dana odlučio se i na jednu privatnu. Naime, prije dva tjedna odlučio se na liposukcijsku dijetu i napravio eksperiment. Fotografirao se u razmaku od dva tjedna u istoj majici. Rezultat je zapanjujući. U intervjuu za Showbuzz Petko ističe da se osjeća sjajno i otkriva koliko je kilograma izgubio.

Pogledaj i ovo Mia Negovetić kao Måneskin, ep. 8, TLZP - 10 ovo joj je druga pobjeda Gledatelji našeg hit-showa ne mogu se načuditi transformaciji naše mlade pjevačice: "Ona zaslužuje Oscara!"

"U dva tjedna skinuo sam 10 kilograma i sa 102 došao na 92 kilograma. Isto tako opseg struka je manji 10 centimetara, sa 111 na 101. I još nismo gotovi. Nastavljam i dalje", kaže Petko. Najteže mu je bilo odreći se slatkiša, bar je tako mislio prije ovog pothvata. "Liposukcijska prehrana ne sadrži šećere, svakako ne u prvoj fazi. Odrekao sam se slatkog o kojem sam bio ovisan i mogu reći da mi nije teško palo koliko sam mislio da bude. Samo su mi se u ova dva tjedna jele krafne i to je to. Ali pomogao mi je moj nutricionist Kenan Mandra koji mi je uvijek bio na telefonu kad je zapelo. Odlično je što ako imate krizu imate 24-satnu podršku nutricionističkog tima i nikad niste sami".

Krajnji cilj nema, no smatra da bi negdje oko 85 kilograma bio njegov ideal. "Slušat ću svoje tijelo, ali mislim negdje oko 85 kilograma da bi bilo potpuno ok". Na dijetu se odlučio kada jenapunio 40 godina i shvatio da ima 102 kilograma. "Od svih dijeta koje sam probao, a mislim da sam probao sve, liposukcijska prehrana mi se pokazala idealnom, jer je praktično, večera je glavni obrok, a rezultate vidiš doslovno u dva tri dana".

Liposukcijska dijeta je, kaže nam Petko, proces mršavljenja koji za 14 dana omogućuje smanjenje od 7 - 10 posto tjelesne mase. "Praktički natjera tijelo da se hrani vlastitim mastima koje su ciljano mjesto, umjesto aminokiselina koje uzimate. Tako se energija dobiva iz sala pa je osim aminokiselina, dnevno dovoljan sam jedan obrok da imamo dovoljno energije, a da nema pada šećera, hormoni sitosti i gladi su stabilni, želudac je napunjen biljnim vlaknima što dodatno smanjuje osjećaj gladi", zaključuje Dalibor.

 

Prije dva tjedna prihvatio sam režim @liposukcijska_ishrana i napravio eksperiment: slikao sam se u istoj majici da se bolje vidi promjena. Rezultat: sa 102 kg na 92 kg, a opseg struka sa 111 cm na 101. Idemo dalje. #liposukcijskaishrana #instadaily #newme #diet #food

A post shared by Dalibor Petko (@daliborpetko) on

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene