Mlada i razigrana

Ili je volite ili vam se od nje diže kosa na glavi, ali ona je jednostavno neizbježna

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Svoju je parišku adresu zamijenila zagrebačkom i uzburkala domaći showbizz svijet.

Bornu Rajić ili volite ili vam se od njezine životne filozofije diže kosa na glavi, no jedno je sigurno, iz Pariza se preselila u Zagreb i uskoro će objaviti svoju knjigu životnih mudrosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nives Celzijus - 4 sasvim iskreno Nives Celzijus prisjetila se vremena kada je bila žrtva vršnjačkog nasilja i otkrila kako danas odgaja svoju djecu: "Zato što sam bila drugačija!''

'Kada vam se neke situacije, emotivne drame, negativna iskustva u životu dese, kako ih možete reciklirati i kanalizirati tako novonastalu energiju na neki kreativniji način i u konačnici svega živjeti jedan život sa više radosti, zadovoljstva i lakoće', rekla je Borna.

Nećete vjerovati što je Borna rekla o Karamarku

Očekuje različite reakcije. Najviše bi je zaboljelo kada bi njezini uratci prošli nezapaženo. 'Bili smo par mjeseci upali u neke mirne vode, nije bilo ni provokativnih natpisa i mogu reć da mi to ne čini dobro jer mene na neki način stimulira i kritika i prozivanje i tako dalje', kaže Borna.

Ljubav s multimilijunašem Lukom Rajićem trajala je osam godina, a njihov se razvod spominje kao najskuplji u Hrvata. Ipak, Borna je zadržala njegovo prezime.

'Pa ne bih rekla da sam zadržala njegovo prezime, zadržala sam svoje prezime. Niste zmija da mijenjate košuljicu svake sezone, izgradite jedan identitet sa tim prezimenom kao jedna odrasla osoba. Sad se s nekim rastanete i trebali biste se vratiti na ono prije 10, 15 godina je meni apsurdno', smatra Borna.

Borna Rajić: Mogla bih biti striptizeta

Iako ne planira previše unaprijed, u jedno je sigurna - muškarac koji će osvojiti njezino srce mora biti mnogo mlađi od nje.

'Ne da mora ali vjerojatno će bit. Ja sam tako mlada duhom i razigrana da bi me teško netko ozbiljan i jako zreo mogao trpiti'.

Više o Borninim razmišljanjima saznajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene