Svoju je parišku adresu zamijenila zagrebačkom i uzburkala domaći showbizz svijet.


Bornu Rajić ili volite ili vam se od njezine životne filozofije diže kosa na glavi, no jedno je sigurno, iz Pariza se preselila u Zagreb i uskoro će objaviti svoju knjigu životnih mudrosti.

Vezani članci Antonia Dora Pleško Zakoračili su u glazbene vode kao djeca i odrasli pred publikom, neke je teško prepoznati: "Nasmijem se kad me ne skuže" Matija Vuica i Jurica Popović Njihova ljubav i suradnja traje 40 godina, a prisjetili su se svojih početaka: "Bila sam druga vrsta pojavnosti"

'Kada vam se neke situacije, emotivne drame, negativna iskustva u životu dese, kako ih možete reciklirati i kanalizirati tako novonastalu energiju na neki kreativniji način i u konačnici svega živjeti jedan život sa više radosti, zadovoljstva i lakoće', rekla je Borna.

Nećete vjerovati što je Borna rekla o Karamarku

Očekuje različite reakcije. Najviše bi je zaboljelo kada bi njezini uratci prošli nezapaženo. 'Bili smo par mjeseci upali u neke mirne vode, nije bilo ni provokativnih natpisa i mogu reć da mi to ne čini dobro jer mene na neki način stimulira i kritika i prozivanje i tako dalje', kaže Borna.

Ljubav s multimilijunašem Lukom Rajićem trajala je osam godina, a njihov se razvod spominje kao najskuplji u Hrvata. Ipak, Borna je zadržala njegovo prezime.

'Pa ne bih rekla da sam zadržala njegovo prezime, zadržala sam svoje prezime. Niste zmija da mijenjate košuljicu svake sezone, izgradite jedan identitet sa tim prezimenom kao jedna odrasla osoba. Sad se s nekim rastanete i trebali biste se vratiti na ono prije 10, 15 godina je meni apsurdno', smatra Borna.

Borna Rajić: Mogla bih biti striptizeta

Iako ne planira previše unaprijed, u jedno je sigurna - muškarac koji će osvojiti njezino srce mora biti mnogo mlađi od nje.

'Ne da mora ali vjerojatno će bit. Ja sam tako mlada duhom i razigrana da bi me teško netko ozbiljan i jako zreo mogao trpiti'.

Više o Borninim razmišljanjima saznajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook