Provala godine

Nećete vjerovati što je Borna rekla o Karamarku

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Božo Petrov je mlad, zgodan i obrazovan, ali nedovoljno iskusan. Milanović žene očarava prodornim pogledom i ''vučjim očima'', dok Karamarko posjeduje impozantan stas - poručuju poznate Hrvatice.

Ovo su trenutačno tri najeksponiranija lica u Hrvatskoj. Dva velika igrača, politički iskusni Milanović i Karamarko te Božo Petrov, mladi gradonačelnik Metkovića o kojem ovih dana svi pričaju: 'Aseksualnost je na neki način ne briga o očuvanju vrste a apolitičnost je ne briga o očuvanju naroda! Prema tome mislim da je potrebno da duhom budemo pristuni u politici', rekla je rekla je Borna Rajić.

Pogledaj i ovo Severina Znakovite riječi Severina komentirala kandidaturu Zorana Milanovića za premijera, evo i koju pjesmu mu je posvetila!

36-godišnji psihijatar na trenutak djeluje kao dobri duh i neiskvaren dječarac, a onda se pojavi s crnim naočalama, dominantan i odlučan poput Jamesa Bonda ili kakvog super junaka: 'Mlad je, zgodan ok! Mislim da je još premlad, politiku treba znati i za nju se treba školovati', rekla je Anica Martinović.

TOP 5 najzgodnijih hrvatskih političara – Šarmantni, muževni i (pre)lijepi

'Mislim da su se ljudi opredjelili za njega jer je ''most vergin'' ili najviše djevičanski u političkom tom nekom miljeu', smatra Borna Rajić.

Kažu da odlično barata i loptom pa sa sinovima Andrijom, Dominikom i Jakovom zaigra nogomet. Kao tinejdžer je htio postati franjevac jer je s crkvom povezan od ranog djetinjstva.

Tomislav Karamarko nedavno je uplovio u bračnu luku s PR stručnjakinjom Anom Šarić i po treći put postao otac. 'Biram Karamarka, ne zato što je savršen, neprikosnoven već zato što je jedini legitimni predstavnik jedne stranke koja ima određeni kontinuitet i tradiciju u suvremenoj hrvatskoj državi', rekla je Borna Rajić i dodala, 'On meni ostavlja dojam profesionalnog političara, gospodina koji je apsolutno svojom pojavom, držanjem i nastupom u rangu europske političke elite'.

Ipak najzanimljivija Bornina izjava bila je ova: 'A stasom mislim da je impotent...impozantan! Hahahaha...'

Što još poznate dame kažu o našim političarima pogledajte u prilogu IN Magazina.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene