Tijekom emisije, Novkoviću se pridružila violinistica Ana Vurcer, koja je s njim snimila singl "Čista ljubav" za istoimenu seriju Nove TV. No, to nije jedino Petkovo iznenađenje za Borisa.


Boris Novković gostovao je u ovotjednom izdanju showa "Petkom s Petkom". Tijekom emisije, Novkoviću se pridružila violinistica Ana Vurcer, koja je s njim snimila singl "Čista ljubav" za istoimenu seriju Nove TV. Zajedno su čak i zapjevali, a zvučali su sjajno! No, nije Ana bila jedino iznenađenje koje je Petko pripremio Borisu.

Vezani članci Boris Novković i Iris Volf Boris Novković i 25 godina mlađa supruga dobili su sina, skupa već imaju i kćer neobična imena, a pjevaču je ovo četvrto dijete Davor Garić - Top minute - 6 Domaća plesačica zadivila plesnom figurom u mikro bikiniju, a Novković tražio preformulaciju razvoda

Naime, voditelj jeBorisa pitao je li puno puta morao svojim pjesmama prositi druge žene u nečije ime, a Novković se odmah prisjetio mladog para koji je tada bio na putu u Egiptu. Prisjetili su se tada trenutka u kojem je pomoću Petka i Novkovića Ivan zaprosio svoju Tamaru, a sve to na putu u Egiptu! A sada se bračni par pridružio Novkoviću u studiju.

"Vidim da su predivan par i isijava kroz njih, apsolutno mi je drago", rekao je Novković. Kako je sve izgledalo i kako se Boris snašao s poznatim parom, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.