OVO SE ZOVE IZNENAĐENJE

Zaručio ih Boris Novković! Ljubav u Egiptu, ali i Zagrebu

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Tijekom emisije, Novkoviću se pridružila violinistica Ana Vurcer, koja je s njim snimila singl "Čista ljubav" za istoimenu seriju Nove TV. No, to nije jedino Petkovo iznenađenje za Borisa.

Boris Novković gostovao je u ovotjednom izdanju showa "Petkom s Petkom". Tijekom emisije, Novkoviću se pridružila violinistica Ana Vurcer, koja je s njim snimila singl "Čista ljubav" za istoimenu seriju Nove TV. Zajedno su čak i zapjevali, a zvučali su sjajno! No, nije Ana bila jedino iznenađenje koje je Petko pripremio Borisu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Miroslav Škoro - 2 nije skrivala oduševljenje Evo kako je reagirala gospođa Jasminka kada joj je Miroslav Škoro uslužio kavu: Nije propustila nijedan koncert, a za sve je kriva njezina prijateljica!

Naime, voditelj jeBorisa pitao je li puno puta morao svojim pjesmama prositi druge žene u nečije ime, a Novković se odmah prisjetio mladog para koji je tada bio na putu u Egiptu. Prisjetili su se tada trenutka u kojem je pomoću Petka i Novkovića Ivan zaprosio svoju Tamaru, a sve to na putu u Egiptu! A sada se bračni par pridružio Novkoviću u studiju.

"Vidim da su predivan par i isijava kroz njih, apsolutno mi je drago", rekao je Novković. Kako je sve izgledalo i kako se Boris snašao s poznatim parom, pogledajte u prilogu IN magazina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene