Konačno progovorila

Ana Rucner otkrila istinu o vezi s poznatim političarom

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Violončelisticu Anu Rucner u posljednje vrijeme povezivali su s utjecajnim političarom, a ona je o svemu sada javno i progovorila.

Iako su u mirovini, nekadašnje Ladarice ne miruju. Pod imenom Arije nastupit će kao gošće na velikom slavljeničkom koncertu Ane Rucner.

Pogledaj i ovo Ana Rucner lijepo i ugodno Ana Rucner pokazala kako izgleda njen stan, vidi se da je pazila na baš svaki detalj, a jedna prostorija je san svake žene!

"Stvarno, gdje god nastupamo, toliko je dobra energija među svim glazbenicima. Puno to znači. Nema nekakvih sujeta, mi smo tu ekipa, radimo to zajednički, još ako znamo da je humanitarno, svi znamo da pomažemo", kaže Ana Rucner za IN magazin. 

"Mi smo sve umirovljenice i zato možemo kamo hoćemo, možemo raditi kaj hoćemo. Možemo imati probe kad nam treba, možemo nastupat kad treba", govori jedna od Ladarica Jadranka Gračanin Putnik. 

Dobru atmosferu na probama nije narušila ni vijest da je violončelistica u vezi s jednim poznatim političarom.
"To su laži. Tako to komentiram i ništa drugo nemam za reći", rekla je Ana. 

 

Uz Anu, Ivana i Arije nastupit će i Goran Karan, Danijela Pintarić, gudači, puhači, Filip Gjud i njegov bend te mnogi gosti iznenađenja. A prije koncerta bit će prikazan i film koji je o Ani snimio Jakov Sedlar.

Prošle godine s Bosnom i Hercegovinom nastupala je i na Eurosongu. A za našeg ovogodišnjeg predstavnika na ovom glazbenom natjecanju Jacquesa Houdeka ima samo riječi hvale.
"Nekako sam osjećala da je njegovo vrijeme da nastupi. On je za mene sjajan, jako mi se sviđa, kad sam prvi put čula, kao da sam uplovila u neki film. Ti instrumenti, glas, njegove mogućnosti i on kakav je kao pojava, to je sve super", kaže Rucner. 

No kako kaže, na putu do pobjede jedino ga može omesti nedostatak novca koji Hrvatska ima za ovo natjecanje."Mi nismo imali apsolutno jednog dinara i nismo ostvarili finale. Jako je bitno imati podršku medija, pogotovo jak marketing iza sebe. Moraš imati i dobru pjesmu, ali to nije sve", napominje Ana. 

Više pogledajte u prilogu IN magazina. IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene