U kućici za dueliste vlada velika tuga.

Galerija


Iako je Tomislav dobio sve šibice farmera, zahvaljujući glasovima gledatelja koji su mu posljednji put osigurali imunitet, Tomislav se pridružio Josipi i Goranu kao treći finalist pete sezone Farme. „Ja bih se zahvalio svim svojim navijačima koji su od početka do sada sa mnom. Pozdravio bih svoju obitelj.“ zahvalio se Tomislav glasačima.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 7

Premda je u dubini duše očekivao da će upravo on osvojiti imunitet, to se nije dogodilo. „Baš sam nekako nesretan i sjetan i nije mi dobro ni u želucu ni u glavi. Razočaran sam. Ovo je najgori mogući scenarij koji je mogao biti, da će Tomislav dobiti imunitet.“ izjavio je Damir, a kako je Gordan jedini farmer kojega može odabrati, ističe, neće mu biti lako. „On je četrdeset kila teži od mene i mislim da će on odabrati potkovu.“ zaključio je Damir te razvio strategiju kako bi ga uz najbolju sreću mogao pobijediti: „Ja ga vjerojatno neću ni uspjeti povući, jer ga ne mogu povući, ali ću probati da te tri minute isteknu i možda nekako na taj način pokušati izjednačeno dobiti, a onda ćemo vidjeti dalje.“Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Farma (Foto: Dnevnik.hr)
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 6

Damir smatra kako je on jednako zaslužan da bude u finalu. „Moja želja je apsolutno jaka, ja bi htio ostati tu, sad sam korak pred finale i sad pred finale ispast je nešto najgore.“ kazao je Damir i dodao kako Tomislav nije zaslužio imunitet. „Tomo je apsolutni provokator!“ zaključio je. Damirov prijatelj Jasmin otkrio je zašto Damir nije dobio ovoga puta imunitet. „Gledatelji možda to nisu shvatili. On je jednostavno sa svima dobar.“ kazao je, dok se Josipin brat Ivan ne slaže s njim. „Ovdje sam primijetio da Damir ima najnježnije ruke, ne radi toliko puno fizičke poslove obzirom na moju sestru koja tu radi sve i trči iz jedne kuće u drugu, kuha, mijesi kruh.“ dodao je.

Farma (Foto: Dnevnik.hr)
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 5

Nakon što su farmeri po posljednji put dijelili šibice, uslijedila je zabava, a u posjet im je došla Klapa Kampanel. Farmeri su bili oduševljeni, a posebno Goran: „Prošli smo cijelu Hrvatsku što se tiče običaja i pjesama. Svakog tjedna su dolazili iz svakakvih krajeva Hrvatske, ali kao što se kaže – šećer na kraju, napokon klape. Napokon mi je srce na mjestu!“ rekao je Goran i zaključio: „Ja Gazda, došla majka, nema druge nego vozite me doma!“

Farma (Foto: Dnevnik.hr)
Farma (Foto: Dnevnik.hr) - 4

Dok je Damir tugovao u kućici za dueliste, Tomislav je odlučio potpuno se opustiti. „Svi smo jako iscrpljeni, psihički i fizički i glazba jako puno pomaže, ali opet ja se držim svog scenarija!“ izjavio je Tomislav i dodao: „Ovo je najbolji moj dan u životu! Treći sam finalist i još sam dobio narukvicu kada je uz mene bio moj brat, moja najvažnija podrška!“

Tko će postati posljednji finalist Farme, Damir ili Gordan, ne propustite doznati!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.