Farma

IZRUGALI SE DAMIRU: "Važno se namazati za bore i otići u solarij"

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Goran je opleo po Damiru pa zaključio da je u krizi srednjih godina.

Josipa je prošloga tjedna Damiru zamjerila što im nije pomogao oko izrade poklona za beskućnike koje su potom Goran i Ante nosili u prihvatilište u Kosnicu, a sada joj smeta što Damir previše vremena troši na poklone iskupljenja.

Pogledaj i ovo Tomislav Pavlović Prava fešta tek slijedi! Pobjednik "Farme" otkrio nam je što će učiniti s osvojenih pola milijuna kuna, a doznali smo i još jednu sretnu vijest!

Obzirom da je Damir dobio kritike za svoj nemar, odlučio je popraviti stvar novim poklonima, no Josipu to nije dirnulo: "Neka se pusti bojanja, bolje neka suđe opere! Non-stop boja!", požalila se Goranu. Omiljeni show možeš pratiti 0-24 h na OYO, za Farmere nema skrivanja!

Iako je Josipu situacija vidno uznemirila, Goran je dodatno zapaprio atmosferu: "Možda čovjek kad izađe odavde upiše likovnu akademiju", rekao je Goran smatrajući da je Damir kao stvoren za tu profesiju: "On je da bude umjetnik. Cijeli je neshvaćen i usporen." Josipu Goranove šale nisu oraspoložile nego dodatno uzrujale pa je prokomentirala da joj nije jasno kako se Damir uspijeva snaći u stvarnom životu obzirom na ponašanje koje je, kaže, prezentirao na farmi.

S druge strane, Goran Damiru zamjera što hoda po kući u čizmama, a u jutro ga je napao i zbog uriniranja oko školjke. "Važno se namazati za bore i otići u solarij jer ne voli biti zimi blijed", kazao je Goran te zaključio da je Damir u krizi srednjih godina: "Ne može se on pomiriti s tim. Cijeli je iskompleksiran. Lara je napravila nos, vidiš ga hoće još da popravi sise. Zato on i pravi lutkice, pravi ih po svome guštu", dodao je Goran.

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite od 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene