Djevojke su novu stanarku odmah prigrlile, dok su dečki bili i više nego oduševljeni.


Atraktivna trgovkinja iz Zagreba, nova farmerica Dalia Domijan, uvela je pravu pomutnju u muške redove Farme.

Djevojke su je odmah prigrlile, dok su dečki bili i više nego oduševljeni. Kako je rekla, često se u životu susretala s ljudima koji bi po samom upoznavanju već imali neke predrasude prama njoj – što na farmi nije slučaj.

Dalia Domijan (FOTO: PR)

„Svi su mi super, jako su me lijepo prihvatili!“ kazala je Dalia te dodala: „Veselim se što mogu pokazati tko sam i što sam i samim time razbiti predrasude koje su ljudi imali o meni“. Dalia je također priznala farmerima kako joj je drago što je završila baš u njihovoj zajednici, unatoč tome što je na suprotnoj farmi njezin otac Darko.

Dalia Domijan (Foto: Dnevnik.hr)

Dalijinom ulasku razveselili su se i farmeri zelene zajednice koji smatraju da je odlično što je došla kako bi se Darko, koji po njihovom mišljenju propada, malo podignuo. Na svoju zabrinutost ukazala joj je i Katica zamolivši je da popriča s ocem. „On će kolabirati! Pa po cijeli dan samo radi i ništa ne jede!“ upozorila ju je.

Dalia Domijan (FOTO: PR)

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.