451293
451293
451293
451293
451293

STIŽE POJAČANJE Na Farmu ulaze novi kandidati

  • , 24.09.2016., 13:14
  • Autor:
  • komentara

U show ulazi Igor Trajbar i Dalija Domijan, kći Darka Domijana.

 
 
 
 
Dalia Domijan, IgorTrajbar (Foto: Dnevnik.hr)
Dalia Domijan, IgorTrajbar (Foto: Dnevnik.hr)

Nove snage, osvježenje, a možda i probleme, farmerima će donijeti jedan muški i jedna ženska kandidatkinja. S njihovim ulaskom ove subote najviše bi se mogao iznenaditi naš bjelovarski Mick Jagger – Darko Domijan jer njemu zapravo pristiže – kćer Dalia!

Tridesetpetogodišnja trgovkinja iz Zagreba, Dalia Domijan, ima skromna očekivanja i nada se da će se brzo uklopiti, ali ne očekuje drugačiji tretman od ostalih kandidata. Smatra kako nije u prednosti pred ostalim farmerima. Za sebe kaže da je emotivna i suzdržana te odgovorna, tolerantna i iskrena. Hobiji su joj joga, crtanje, koncerti i glazba, a motiv za sudjelovanje u showu pronalazi u želji za životom u prirodi i nove avanture. Iako će na Farmi biti okružena farmerima i brojnim životinjama, postoje dvije stvari koje će joj nedostajati. „Nedostajat će mi moj zaručnik Josip i pas Bubi“, otkrila je Dalia.

Dalia Domijan (Foto: Dnevnik.hr)

Drugi kandidat koji će svojim ulaskom osnažiti farmu jest Igor Trajbar, umirovljenik iz Krka koji se bavi triatlonom. Za sebe kaže da je zanimljiv, a na farmi mu tehnologija neće nedostajati. Ono što će mu faliti su njegova djevojka i sin. Protekla dva tjedna Igor je boravio u Bratislavi, stoga je uspio sasvim malo upoznati ostale kandidate putem TV ekrana. „Ono malo što sam uspio vidjeti, sumnjam da ću se dobro slagati s ostalim kandidatima. Skeptičan sam.“, kazao je Igor, a hoće li se njegove sumnje obistiniti, ostaje nam za vidjeti. Na pitanje kako će voditi farmere u slučaju da postane Gazda Igor odgovara: „Apsolutistički i diktatorski“, a u slučaju da bude izabran za Slugu kaže: „Neću biti baš neki dobar sluga.“

Igor Trajbar (Foto: Dnevnik.hr)

Kako će farmeri reagirati na ulazak ovih dvoje kandidata, tko će se najviše razveseliti, a kome to neće baš najbolje leći, kao i tko će izgubiti u eliminacijskom dvoboju i otići kući, ne propustite doznati već sutra!

Osim na službenoj stranici Farma, omiljeni show pratite 0-24 sata na OYO te na društvenim mrežama Facebooku i Instagramu. Propustili ste emisiju? Pogledajte je besplatno na novatv.hr.

OYO Farma (Foto: Dnevnik.hr)

 

Komentari

Na stranicama portala DNEVNIK.hr omogućeno je čitateljima da iznose svoje komentare i stavove o objavljenim informacijama. Komentari i stavovi čitatelja ne odražavaju stajalište ili mišljenje portala DNEVNIK.hr, novinara ili nakladnika informacija u odnosu na koje se iznose. Za posljedice objavljenih komentara i stavova odgovaraju isključivo čitatelji te se čitatelji upozoravaju da na portalu DNEVNIK.hr nije dopušteno objavljivati nedopuštene sadržaje poput neistinitih, uvredljivih, klevetničkih ili na drugačiji način nezakonitih sadržaja. Navedena zabrana obuhvaća i zabranu kršenja tuđih prava intelektualnog vlasništva i korištenje tuđih osobnih podataka. Na stranicama portala DNEVNIK.hr nije dopušteno poticati, pogodovati poticanju i širiti mržnju ili diskriminaciju po bilo kojoj osnovi (na osnovi rase, etničke pripadnosti, boje kože, spola, jezika, vjere, političkog ili drugog uvjerenja, nacionalnog ili socijalnog podrijetla, imovnog stanja, obrazovanja, društvenog položaja, bračnog ili obiteljskog statusa, dobi, zdravstvenog stanja, invaliditeta, genetskog nasljeđa, rodnog identiteta, izražavanja ili spolne orijentacije) te antisemitizam i ksenofobiju, ideje fašističkih, nacionalističkih, komunističkih i drugih totalitarnih režima. Redakcija portala DNEVNIK.hr ima pravo odmah po saznanju za nedopušteno djelovanje ili podatak ukloniti sporni sadržaj ili mu onemogućiti pristup, a za sve posljedice odgovara osoba koja je obavljala nedopuštenu djelatnost ili postavila sporni sadržaj na stranicu.DNEVNIK.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice DNEVNIK.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice DNEVNIK.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se