Sjajna glumačka postava kazališne komedije Loptice spremna je za novu izvedbu priče o međuljudskim odnosima i ljubavi.


'Loptice su pomaknuta, šašava, genijalna predstava za sve koji vole gledati kazalište koja pomiče granice', izjavila je radijska voditeljica Ivana Plechinger koju je premijerna izvedba nove kazališne komedije, kao i brojne gledatelje jednostavno ostavila bez daha.

Vezani članci Maja Šuput Neumorna Maja Šuput vratila se u teretanu mjesec dana prije poroda, objavila je i fotografije treninga Maja Šuput Šuput se pohvalila da je spremna za rodilište: ''Najslađe pakiranje torbe, nek' čeka koliko treba!''

Nakon više nego uspješne premijere koja je privukla brojne ljubitelje kazališta te izmamila smijeh na njihova lica, sjajna glumačka postava kazališne komedije Loptice spremna je za novu izvedbu priče o međuljudskim odnosima i ljubavi. Petra Kurtela, Dunja Fajdić, Slaven Španović i Igor Baksa očekuju vas 12. i 13. veljače u 19.30 sati u Zagrebačkom gradskom kazalištu Komedija, a zašto obavezno morate pogledati Loptice preporučuju vam brojni poznati Hrvati.

'Moderna predstava sa 'živo' obrađenim aktualnim temama iz sfere muško - ženskih odnosa. Režijska rješenja jednostavna i efektna te, što me posebno veseli, koreografski čista i precizna predstava. Glumci su odradili lavovski dio posla i u poprilično ogoljenoj kostimografiji pokazali svu svoju virtuoznost. Svakako predstavu koju preporučam pogledati ako ste željni smijeha, ali i ogledalno katarzičnih trenutaka', otkrila je glumica Ana Gruica. Vidno oduševljena novom kazališnom komedijom bila je i glazbenica Maja Šuput, koja je izjavila: 'Predstava je genijalna. Smijala sam se od pocetka do kraja. Bravo!'

'Predstava Loptice me oduševila jer je na svoj način posebna, drugačija i prvenstveno zabavna. U svakom trenutku me zaokupila izvrsnom glumom, pričom i nasmijala do suza. Pohvalio bih cijelu ekipu koja je dala sebe u ovu predstavu jer su odradili više nego izvrstan posao u svakom segmentu i što su unijeli dašak komedije u naše živote. Svakako bih preporučio svima koji su željni dobre glume, zabave i smijeha neka pogledaju Loptice i upuste se u svijet iz kojeg će izaći s osmijehom na licu', zaključio je glazbenik Bojan Jambrošić.

Veselo kazališno društvo u atraktivnom omnibusu utjelovljuje nekoliko potpuno različitih ličnosti te uz brojne intrige i poigravanje realnim i nerealnim situacijama, gledateljima na smiješan i zabavan način dočarava tajne međuljudskih odnosa i ljubavi. Loptice potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.