Salve smijeha

Izmamili su smijeh na brojna sretna lica

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Veselo kazališno društvo svoj glumački talent pokazalo je u do sad neviđenim ulogama utjelovivši nekoliko potpuno različitih ličnosti.

Sjajna glumačka postava koju čine Petra Kurtela, Dunja Fajdić, Slaven Španović i Igor Baksa oduševila je premijernom izvedbom nove kazališne komedije Loptice u do posljednjeg mjesta ispunjenoj dvorani Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija. Pet isprepletenih priča s ljubavnom tematikom koja dotiče tabue izmamili su smijeh na brojna sretna lica, a novi kazališni hit s oduševljenjem su pogledali Danijela Trbović, Maja Šuput, Ana Gruica i Hrvoje Šalković, Ronald Braus, Borna Rajić, Ivana Plechinger, Bianca Matković, Bojan Jambrošić, Robert Bošković, Snježana Mehun, Ivana Delač Đolo, Ivana Mišura ali i bivši suprug Nine Badrić, Bernard Krasnić koji je došao u društvu nove supruge Laticom Ivanišević.

Pogledaj i ovo In Magazin: Poznate Hrvatice o ljubavi - 5 Čime su ih osvojili? Pet poznatih i uspješnih Hrvatica otkriva što je pri prvom susretu bilo presudno da su se zaljubile baš u svog muškarca!

Veselo kazališno društvo svoj glumački talent pokazalo je u do sad neviđenim ulogama utjelovivši nekoliko potpuno različitih ličnosti te uz brojne intrige i poigravanje realnim i nerealnim situacijama, gledateljima na smiješan i zabavan način dočarali tajne međuljudskih odnosa i ljubavi. Atraktivni omnibus u koprodukciji B GLAD Produkcije i Zagrebačkog gradskog kazališta Komedija potpisuje istaknuti urednik, novinar i pisac Igor Weidlich, dok je za režiju zaslužan proslavljeni redatelj i koreograf Igor Barberić.

Sretna lica brojnih gledatelja i salve smijeha na premijernoj izvedbi novog kazališnog hita pokazali su se kao pun pogodak za prohladne jesenske dane i odlična najava vesele kazališne zime. Sljedeću izvedbu Loptica sjajna glumačka postava odigrat će već večeras, stoga požurite po svoju ulaznicu i uživajte u kazališnoj priči kakvu još niste doživjeli.


 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene