Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Zagrebački Club Roko sinoć je 'gorio' od užarene atmosfere jer je ondje svoj koncert u sklopu Hercegovačke noći održao veliki zabavljač hrvatske estrade, popularni Jole.


Odlično raspoložena publika i vrhunski zabavljač Jole sinoć su bili dobitna kombinacija za vrhunsku zabavu koja se nastavila do ranoga jutra. „Bagrem bijeli“, „Sto godina samoće“, „Kamatarka“, „Samac“, „Nije muško“, „Odijelo“, „Nosi mi se bijela boja“, „Bailando solo“, „Otvori mi draga“ i najnoviji Jolin singl „Kada žene tulumare“ samo su neki od hitova koji su se sinoć čuli u Roku.

Novi video spot popularnog Jolea s Tinom Katanić

Vezani članci Mario Roth, Antonija Šola, Joško Čagalj Jole i Ana Rucner Domaće zvijezde otkrile kako izgledaju blagdani u njihovom domu kao i kakve božićne poklone biraju Slika nije dostupna Jole ovoga petka 30. svibnja u Clubu Roko

Prilikom nastupa Jole je čestitao Clubu Roko na 20 godina njegova postojanja te poželio još puno vrhunske zabave u narednim godinama.
Ujedno je podsjetio sve okupljene na pomoć stanovnicima pogođenih nedavnim poplavama i najavio veliki humanitarni koncert Mate Bulića „Srcem za Slavoniju“.

Koncert će se održati u Clubu Roko iduće subote, 7. lipnja, a sav prihod od ulaznica namijenjen je pomoći žrtvama poplava.

Popularni Jole do danas je izdao šest albuma, a glazbenu karijeru započinje surađujući s Tončijem Huljićem s čijom pjesmom "Duša od papira" nastupa na Melodijama Hrvatskog Jadrana 1998. Sljedeće godine Jole izdaje debitantski album, Jednina i množina. Slijedili su albumi Sve su žene lijepe (2001.), Otključano! (2004.), Retrorama (2005.), Zlatna kolekcija (2007.) te Odijelo (2009.).

Idućeg petka, 6. lipnja Club Roko ugostit će kraljicu domaće glazbene scene, Jelenu Rozgu, a ulaz na koncert je besplatan. Club Roko Vas čeka!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook