Jole i Tina

VIDEO Na šanku s ljepoticama - ovako 'žene tulumare'!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Prekrasna Tina Katanić pokazala nam je kakao se slavi i zabavlja u klubu Bunga Bunga. Najbolja hrvatska peroformerica s rezidnecijom na Ibizi Nina Bunjevac atraktivnim se plesom savršeno uklopila u novi video spot pjesme Kada žene tulumare.

“Prezadovoljan sam spotom. Svi koji su bili na snimanju su me oduševili s koliko ljubavi i dobre volje su snimali. Nikome nije bilo ništa teško, a snimali smo gotovo 12 sati. Vjerujem kako će publika zavoljeti pjesmu i kako ćemo zajedno plesati ovog ljeta uz Kada žene tulumare. Hvala svima! – izjavio je Jole.

Pogledaj i ovo Joško Čagalj Jole ''onda sam ustanovio...'' Jole otkrio kako je zamalo propustio ljubav svog života: ''Ana mi je rekla da se javim i zvao sam je par puta...''

Popularni pjevač Jole otkriva kako izgleda njegova svakodnevica

Mladi režiser Dario Radusin predstavlja novog, energičnog Jolu spemnog za ljetna uzbuđenja koja su pred nama. Kada žene tulumare zasigurno će se slušati diljem Hrvatske, a službena je himna postao glavnoj zvijezdi spota manekenki Tini Katanić koja je izjavila: “Pjesma odmah ulazi u uho i jednostavno poziva na ples. Pravi je bio gušt snimati ovaj spot a Jole je jedan veliki profesionalac koji uživa u tome što radi, a ja to iznimno cijenim!”

Jednu od glavnih uloga u spotu ima najbolja hrvatska performerica Nina Bunjevac, koja oduševljava izvrsnim plesnim pokretima, a na snimanje spota stigla je ravno s Ibize gdje nastupa u najboljim svjetskim klubovima.  “Atmosfera je bila jako opuštena kao i sam Jole, a iako sam prvi puta radio s njim moram priznati da sam oduševljen. Snimanje je zaista izgledalo kao pravi cjelodnevni izlazak što se na kraju i vidi u spotu. Djevojke su bile odlične te očekujem da se energija spota prenese i na gledatelje!” – izjavio je režiser spota Dario Radusin.

Glazbu za novi hit Jolea Kada žene tulumare potpisuje jedan od najuspješnijih hrvatskih skladatelja Pero Kozomara, tekst Robert Pilepić, a prekrasnu haljinu Tine i Nine u spotu dizajnirala je jedna od najuspješnijih hrvatskih modnih dizajnerica Aleksandra Dojčinović.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene