Kakav koncert

Spektakl vrijedan pažnje! Ovo je bila poslastica za srce i dušu

Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) +0 Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Galerija

U dvorani Vatroslav Lisinski održan je humanitarni koncert za oboljele od bolesti štitnjače.

Dvorana Vatroslava Lisinskog sinoć je bila epicentar dobre energije. Uz dobru glazbu, najvažniji je bio cilj koncerta, a to je skupljanje sredstava za oboljele od bolesti štitnjače.

Pogledaj i ovo Maja Šuput, Martina Tomčić, Fabijan Pavao Medvešek i Davor Bilman - 1 Jedva čekamo! Žiri omiljenog showa našao se na okupu, a otkrili su i povod koji je itekako razveselio gledatelje: ''Danas smo i službeno otvorili…''

Na ovom koncertnom spektaklu nastupile su Zagrebačka filharmonija, Martina Tomčić te sestre Ivana i Marija Husar.

''Ovaj koncert usmjeren je na nas bolesne, i sredstava su namijenjena svim bolesnicima. Ovo je prilika za uživanje u glazbi i prekrasnoj večeri'', kazala je Verica Mesić, predsjednica hrvatske Udruge za bolesti štitnjače, jučer prije koncerta za Dnevnik Nove TV.

Humanitarni koncert održao se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Grada Zagreba, Gradske skupštine Grada Zagreba i Ministarstva zdravstva.

Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL)
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene