4 dive u Lisinskom (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)
4 dive u Lisinskom (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)

Na koncertnom spektaklu u dvorani Vatroslav Lisinskom nastupaju Zagrebačka filharmonija, Radojka Šverko, Martina Tomčić te sestre Ivana i Marija Husar.


U koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog u Zagrebu večeras se održava humanitarni koncert za podizanje svijesti o bolestima štitnjače.

Vezani članci PR EON donosi humanitarni koncert poznatog ukrajinskog rock benda Okean Elzy Humanitarni koncert (FOTO: Matija Habljak/PIXSELL) Spektakl vrijedan pažnje! Ovo je bila poslastica za srce i dušu

Koncertna poslastica publici će ponuditi prave glazbene slavuje - Radojka Šverko, Martina Tomčić te sestre Husar.

''Ovaj današnji koncert usmjeren je na nas bolesne, i sredstava su namijenjena svim bolesnicima. Ovo je prilika za uživanje u glazbi i prekrasnoj večeri'', kazala je Verica Mesić, predsjednica hrvatske Udruge za bolesti štitnjače, te upozorila da ovo nije samo bolest žena.

''Žene više oboljevaju, ali ne zaostaju ni muškarci, ni studenti ni djeca'', kazala je.

Humanitarni koncert za pomoć oboljelima od bolesti štitnjače održava se pod pokroviteljstvom Predsjednice RH Kolinde Grabar-Kitarović, Grada Zagreba, Gradske skupštine Grada Zagreba i Ministarstva zdravstva, a organizatori koncerta su Hrvatska udruga za bolesti štitnjače, Hrvatsko društvo za štitnjaču te Klinika za onkologiju u nuklearnu medicinu KBC-a Sestre milosrdnice.

Više o koncertu pogledajte u video prilogu.

4 dive u Lisinskom (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL) 4 dive u Lisinskom (FOTO: Luka Stanzl/PIXSELL)
 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju