Prvi singl Tina Mlivića već je i prije same premijere podijelio mišljenja ljudi. Glavnu ulogu u spotu ima starleta Ana Korać.


Danas u podne na društvenim mrežama sada već bivše tinejdžerske reality-zvijezde premijerno je objavljen spot za pjesmu "Mala" Tina Mlivića. Prvi singl koji je mlada glazbena zvijezda snimila na društvenim je mrežama i prije same premijere napravio show i podijelio mišljenja ljudi.

Vezani članci Slika nije dostupna Zaista neobičan božićni poklon! Slika nije dostupna Mala Scena slavi 22. rođendan!

Tekst, za koji Tin kaže "da će se svaka djevojka pronaći u njemu", napisao je Milan Popović, koji je surađivao s mnogim Balkanskim zvijezdama i sudionicima talent-showova.

U videospotu "Mala" redatelj Jakov Simović pokušao je dočarati zaigranu tinejdžersku ljubav mladića i djevojke, koja kasnije prestaje zbog ljubavi s "pravom ženom". Glavnu ulogu u spotu ima starleta Ana Korać, najbolja prijateljica Soraje Vučelić, i manekenka Kristina Kulić, sestra poznatog šminkera Nikole Kulića. "Mala" je prvi Tinov izlet u glazbene vode te početak zaokreta karijere gdje Tin od reality-zvijezde postaje glazbena zvijezda.