DJ ikone

Ovo jedva čekamo! Terry Francis i Mahmut Orhan stižu u Hrvatsku

Mahmut Orhan (FOTO: PR) Mahmut Orhan (FOTO: PR)

Svjetske DJ zvijezde Terry Francis i Mahmut Orhan na radost brojnih ljubitelja elektroničke, urbane glazbe nastupit će u Hrvatskoj.

Svjetske DJ zvijezde Terry Francis i Mahmut Orhan na radost brojnih ljubitelja elektroničke, urbane glazbe nastupit će u Hrvatskoj. Jedan od najljepših klubova na otvorenom na Mediteranu, brački 585, prošle je godine pretvorio Bol na Braču u nezaobilaznu party destinaciju na našoj obali. Sezona 2018. počinje 9. srpnja uz Ultra Beach Party kao savršenom završnicom festivala Ultra Europe, a nastavit će ju nastupi vrhunskih svjetskih DJ zvijezda koje predvode Terry Francis i Mahmut Orhan.

Pogledaj i ovo showbuzz Sve važnija destinacija Mahmut Orhan razvalio pred prepunim Forestlandom

Mahmut Orhan mladi je turski DJ koji posljednjih godina plijeni sve više pažnje. Njegov hit Feel, nastao u suradnji s pjevačicom Senom Sener, neizostavni je dio repertoara svakog dobrog partyja. Mahmut neumorno radi na novim hitovima koji redovito zauzimaju visoka mjesta na ljestvicama najslušanijih pjesama elektroničke glazbe diljem svijeta. Trenutno se priprema za nastupe u Dubaiju i Abu Dhabiju, a njegov deep house i indie dance zvuk klub 585 će rasplesati 26. srpnja.

Mahmut Orhan (FOTO: PR) Mahmut Orhan (FOTO: PR)

House veteran Terry Francis na britanskoj je sceni još od 1987., a u svijetu elektroničke glazbe stekao je legendarni status kao jedan od osnivača Wiggle-a, najpoznatijeg londonskog underground house događaja. Terry je 1997. osvojio nagradu Best New DJ časopisa Muzik, a od tada počinje njegov globalni uspon. Terry je nastupao na najpoznatijim festivalima i klubovima u cijelom svijetu, a u klub 585 dolazi 28. srpnja.

585 će s gradom Splitom svakog četvrtka, tijekom cijele ljetne sezone, povezivati poseban party brod koji će isplovljavati sa splitske Zapadne obale, a već na brodu posjetiteljima će DJ najaviti noć za pamćenje koja ih očekuje u klubu. Originalno uređenje i jedinstven smještaj uz svjetski poznatu plažu Zlatni rat, nastupi svjetskih zvijezda elektroničke glazbe te vrhunska produkcija svjetla i zvuka pretvorit će i ovog ljeta klub 585 u spektakularno mjesto stvaranja najljepših uspomena.
 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene