Stjepan Hauser je objavio novi spot te je otkrio da poštuje samoizolaciju, no svejedno je morao odgoditi neke planove.

Galerija


Hauser je objavio novi spot za skladbu „“The Lonely Shepherd” (from Kill Bill with London Symphony Orchestra), objavljenu na njegovom prvom samostalnom albumu “Classic”. S ovim spotom, baš kao i onima koji dolaze u narednim tjednima, Hauser se nada da će publici diljem svijeta pružiti toliko potrebni glazbeni bijeg i utjehu u ova uznemirujuća vremena.

Vezani članci Lola Astanova Svjetski poznata glazbenica napokon otkriva je li bila djevojka Stjepana Hausera: ''Svi me to pitaju'' Stjepan Hauser Hauser objavio senzualni video s prelijepom Talijankom, nakon viđenog svi se pitaju ima li tu nešto više od posla

„U vrijeme dok mnogi od nas ne mogu napustiti svoje domove, nadam se da će prekrasan pejzaž Nacionalnog parka Brijuni i melodija „The Lonely Shepherd“ pomoći da skrenemo misli sa svakodnevnih briga. Nadam se da ćete izdvojiti nekoliko trenutaka da uživate i da se opustite. Želim vas sve najbolje, uvijek i sad“, kaže Hauser kojeg gledamo samog na Brijunima u emotivnoj izvedbi jednog od remek-djela klasične glazbe.

I Hauser poštuje samoizolaciju i morao je odgoditi neke planove. No to mu ne pada teško:

„Ja sam zapravo cijeli život u karanteni i izolirani samac koji je u svom svijetu i mislima. Puno vremena provodim i sam u prirodi pa je trenutačna situacija za mene samo nastavak samoizolacije. U travnju će biti godišnjica pauze od 2CELLOS i turneja. Trebao sam krenuti sa solo turnejom, ali su koncerti potvrđeni za travanj i svibanj odgođeni zbog pandemije. Mislim da ova samoizolacija ima i dobrih strana. Bit će ovo provjera za većinu ljudi, mogu li biti sami sa sobom, okrenut će se sebi i nekim izgubljenim vrijednostima. Svijet juri, radili smo protiv prirode. Sad treba stati malo da se neke stvari poslože. Priroda se već obnavlja. Čuvajte sebe i druge i ostanite doma“, poručuje Hauser.

Par za čije je pomirenje navijao cijeli svijet planira veliki dan? "Žele da sve bude romantično i lijepo"