Skladba je objavljena na Hauserovom hvaljenom solo prvijencu “Classic”, a spot je sniman u predivnoj pećini na lokaciji Galebove stijene kraj Pule.

Galerija


Hauser je objavio još jedan u nizu najavljenih spotova, a ovoga puta je u pećini odsvirao Chopinovo remek-djelo “Nocturne in C-Sharp Minor”.

Vezani članci Stjepan Hauser (Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL) Hauser najavio poseban nastup: Glazbenik će nastupiti sam u praznoj pulskoj Areni 27. travnja Ivan Dečak, Žanamari Lalić, Indira Levak i Stjepan Hauser Poznati Hrvati otkrili su nam što će prvo učiniti kad završe mjere izolacije, Hauser sasvim iskren!

Skladba je objavljena na Hauserovom hvaljenom solo prvijencu “Classic”, a spot je sniman u predivnoj pećini na lokaciji Galebove stijene kraj Pule. Savršena melodija i neopisiv ambijent savršeno su se stopili s besprijekornom izvedbom našeg slavnog violončeliste.

“Odabrao sam još jednu zadivljujuću lokaciju blizu mojeg rodnog grada, Pule – ovoga puta je to pećina! Sviranje ovog djela u okruženju s izvanrednim svjetlom, bojom i zvukom, unijelo je novi osjećaj intimnosti u glazbu. Mislim da je to savršeno prikazano u spotu.”, kaže Hauser koji je uživao na snimanju spota baš kao i u Chopinovoj melodiji. Spot je snimala i režirala Medvid produkcija.

Dok čeka početak svjetske tuneje i promocije solo albuma “Classic”, koji je prošloga mjeseca dostigao čak 10 milijuna streaminga, Hauser objavljuje spotove kako bi ljudima uljepšao svakodnevicu u izolaciji u ova teška vremena. Uz to je 27. travnja održao i solo nastup bez publike pod nazivom “Alone Together” u pulskoj Areni. Nastup je posvetio svima koji se bore u borbi s koronavirusom, a snimka do sad ima više od 1,250,000 pregleda na njegovom YouTube kanalu.

Atraktivna voditeljica uskočila u vruće hlačice: Nema tko se nije okrenuo za miljenicom publike u ovom izdanju