Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Jasmin Stavros gostovao uu 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.


'Želio sam da pjesma „Normalna“ bude nastavak pjesme „Ljubomorni ljudi“, samo se u ovom slučaju radi o ženi. Ona je nedostupna, ima svog dečka i ne obazire se na priče, ljubomoru i zavist', ukratko je opisao Jasmin Stavros svoju novu pjesmu, koju je predstavio na Narodnom radiju, gostujući u 'Glazbenom showu Dalibora Petka'.

Vezani članci Slika nije dostupna Mladenci nisu ni slutili što ih čeka - sve se događalo iza njihovih leđa! Slika nije dostupna Nije zadovoljna svojim oblinama - 'Fali mi još par kilica'

Stavros je u ovom slučaju autor glazbe i teksta, uz nekoliko sugestija Marija Mihaljevića. 'Ne treba se čuditi što je Stavros autor, ipak je on najtiražniji studijski bubnjar na ovim prostorima', rekao je Branimir Mihaljević, koji potpisuje aranžman pjesme rađene u ska maniri.
Stavrosu se ta ideja jako dopala. 'Kad sam čuo aranžman, kao da me netko santom leda udatio po glavi', živopisan je bio Stavros, kojeg ipak nije s nogu oborila transformacija Ronalda Brausa u njegov lik u popularnom showu 'Tvoje lice zvuči poznato'.

Jedna od najpoznatijih TV voditeljica Jugoslavije: 'Štulić je bio naporan!'

'Nisam zadovoljan, ma kakvi. Nije to za njega, Tereza mu bolje stoji', rekao je Stavros. Priznao je da nema tremu pred nastup, ali uvijek osjeća odgovornost prema publici te da mu je uloga djeda jedna od najvažnijih u životu.

'Nije mi žao što sam se iz Amerike vratio u Hrvatsku, kao ni to što sam bubnjeve zamijenio mikrofonom', izjavio je pjevač, koji je na pitanje tko je kraljica estrade u trenutku odgovorio – Severina!
Ovih dana očekujemo i videospot za pjesmu 'Normalna', a Stavros se, uz svoje koncerte, priprema za nastavak turneje s Mladenom Grdovićem i Draženom Zečićem. Tri kralja, nakon Čakovca i Varaždina, 18. prosinca nastupit će u zadarskom Višnjiku.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook