"Uvik ću te svojom zvati" prekrasna je pjesma autora Denisa Batinovića Pekme. Najljepša je to pjesma koju je ikad otpjevao Marko Škugor.


"Uvik ću te svojom zvati" prekrasna je pjesma autora Denisa Batinovića Pekme. Mogu slobodno reći kako je ovo najljepša pjesma koju sam ikad otpjevao i jedva čekam čuti i vidjeti reakcije publike", kazao je Marko Škugor o svojoj novoj pjesmi čiji aranžman i produkciju potpisuje Eduard Botrić, dok je na snimanju spota Šibenčanin snage udružio s redateljem Željkom Petrešem.

Vezani članci Oliver Dragojević (Foto: IN Magazin) Nema čovjeka koji ga nije volio: Olivere, zauvik si tu u našim mislima i grudima! Oliver Dragojević (Foto: Davor Puklavec/PIXSELL) Prošlo je godinu dana od smrti Olivera Dragojevića: Snagu, pozitivu i skromnost zadržao je do samog kraja

Karakteristično za Marka, pjesma "Uvik ću te svojom zvati" pršti emocijama i miriše na more te nastavlja niz Markovih uspješnica nakon "Srce južnjačko", "Oće duša vanka tila", "Dalmatinska vilo", "Samo ti si", "Srića moja" i velikog hita "Samo s tobom sam upoznao ljubav" koji je snimio s Oliverom.

"Mislim da stihovi ove pjesme nikoga neće ostaviti ravnodušnim", kazao je Marko o pjesmi koja je objavljena prije 10 godina, a sada joj je udahnut novi zvuk. "Uvik ću te svojom zvati" naći će se i na repertoaru Markovih mnogobrojnih koncerata zbog kojih će i ovog ljeta obići cijelu Hrvatsku i susjedne zemlje.

Kao jedan od naših najtraženijih izvođača, Marko Škugor već ima niz zakazanih nastupa počevši sa slovenskom Lendavom gdje će nastupiti u kazalištu 25. ožujka, produžiti do Dobrne gdje će snimati emisiju "Ujemi sanje", a 23. travnja nastupit će u opatijskom Kulturnom domu te u Supetru 30. travnja. Uskoro će objaviti i datume ostalih nastupa koje možete pratiti na Markovom Facebook profilu ili na stranicama Scardone.