Zima nema nikakve šanse protiv njih!


Tomićeva ulica, u kojoj se održava već tradicionalno zagrebačko Fuliranje, omiljeno je mjesto u kojem mnogi poznati provode slobodne trenutke uz vino te, odnedavno i japanski sushi.

Vezani članci Matija Vuica Matija Vuica se prisjetila mlađih dana pa sve iznenadila izgledom na fotki: "Plavuša iz Metkovića" Matija Vuica - 2 Poznati Hrvati koji se ne srame priznati da nose second hand: ''Zanimljivo je da ljudi kad vas vide misle da ste skupo odjeveni''

U mjesecu Fuliranja kod Uspinjače, u zagrebačkoj Tomićevoj ulici, sinoć je predstavljen sushi, gastronomski simbol Japana, delicija koju mnogi smatraju najzdravijim fast-foodom na svijetu.

Da je riječ o ukusnom sushiju iznimne kvalitete uvjerili su se brojni štovatelji japanske kuhinje koje ni niske zagrebačke temperature nisu spriječile da večer provedu družeći se uz Binimoto sushi.

Ovu deliciju nisu propustile degustirati ni zagrebačke ljepotice - Tatjana Dragović, Mirela Forić Srna i Iva Balaban, koje su, uz svoje ostale poznate kolege uljepšale hladnu zagrebačku večer.

Sushi se tako sinoć posluživao uz sake, nacionalno japansko piće od riže koje se u Japanu pije više od 2000 godina i japansko pivo, najpopularnije alkoholno piće te otočne zemlje.

Lijepa Tatjana Dragović potpuno gola zbog plemenitog cilja

U japanskom specijalitetu i sakeu uživali su i glumci Rene Bitorajac, Janko Popović Volarić i Mia Begović, odvjetnik Zvonimir Hodak, dizajnerica i pjevačica Matija Vuica te mnogi drugi.

Vrlo skoro Binimoto Sushi predstavit će se u punom sjaju i na dvije zagrebačke lokacije: na Radničkoj cesti i u Teslinoj ulici, kao prvi hrvatski lanac take away sushija.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook