Talijanska senzacija

Pop trio Il Volo: "Pristupačni ste i susretljivi, jedva čekamo prvi koncert u Zagrebu!"

Il Volo Il Volo Foto: Foto: PR

Malo više od tri tjedna ostalo je do koncertnog spektakla talijanskog trija Il Volo u zagrebačkoj Areni.

Trio Il Volo na nastupu u zagrebačkoj Areni otpjevat će svoje najveće hitove kao i one posvećene Trima tenorima.Operni pop sastav, koji čine bariton Gianluca Ginoble (23) te dva tenora Piero Barone (25) i Ignazio Boschetto (23) u kratko vrijeme osvojio je obožavatelje širom svijeta."Na sceni smo deset godina, a karijeru smo započeli kao tinejdžeri. Iako smo sva trojica različiti i nismo se ranije poznavali, sad smo poput braće. Djelomično je i to tajna našeg uspjeha", složni su dečki.

Pogledaj i ovo Ida Prester tulum za ročkas! Šljokičasti koncert za prvi solo album i 20 godina karijere: "Treba iza sebe ostaviti dobru energiju, jer smo na ovoj planeti tako kratko"

Strelovit uspon svrstao ih je u sam vrh glazbene industrije, a priliku za uživanje u njihovim maestralnim izvedbama sad će imati i hrvatska publika. Nedavno su završili turneju u Sjevernoj i Južnoj Americi, a 21. prosinca u organizaciji Star produkcije nastupit će u zagrebačkoj Areni.
"Bit će to naš prvi koncert u Hrvatskoj i upravo zato što je prvi, jedva čekamo nastupiti u Areni. Nedavno smo posjetili Zagreb i moramo priznati da ste jako pristupačni i susretljivi. Bilo smo kratko, ali boravak ondje ostao nam je u lijepom sjećanju", kaže Il Volo.

Il Volo Il Volo Foto: Foto: PR
Iako ih uspoređuju s Tri tenora i takve usporedbe im laskaju, zapravo ih ne vole, jer žele biti jedinstveni. No njihov potencijal otkrio je jedan od Tri tenora, Plácido Domingo s kojim su radili na projektu Notte Magica. Riječ je o projektu koji je ujedno posveta originalnim Tenorima, Domingu, Carrerasu i Pavarottiju, a na albumu se nalaze neke od najpoznatijih pjesama koje je otpjevao slavni trojac. Il Volo je tako postao i prvi talijanski sastav koji je dobio dozvolu za obrade tih skladbi, a neke od njih ćemo čuti i na nadolazećem zagrebačkom koncertu.

Il Volo svjetski show odlučili su pokazati i hrvatskoj publici, a kako to zvuči uživo moći će se doživjeti 21. prosinca u Areni Zagreb. Ulaznice po cijeni već od 220 kuna mogu se kupiti u sustavu Eventim i na svim prodajnim mjestima Eventima.

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene