Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

Iskoristite jesen i pokrenite se u Karlovcu! Jeste li znali da je sada pravo vrijeme da svoje tijelo dovedete u formu?


Jesen je doba kada nije ni prevruće ali ni prehladno te još uvijek imate dovoljno vremena da stvorite dobre navike za sezonu blagdana i nadolazeće zimske mjesece.

Vezani članci Popunjeni kapaciteti u karlovačkoj bolnici 03 Poslali dramatični apel: Pogledajte kako danas izgleda COVID odjel karlovačke bolnice Slika nije dostupna Projekt 'Pokreni se' stiže u Karlovac!

Jedinstvenu priliku da preuzmete kontrolu nad svojim tijelom i dovedete ga u formu nudi kontinetalna turneja projekta Pokreni se koja će u prekrasnom gradu na četiri rijeke pokazati kako upoznati vlastito tijelo i ono što najčešće sami ne uspijevamo - kako se pokrenuti.

Projekt Pokreni se u Karlovcu gostuje u subotu, 16. studenog u 11 sati u sportskoj dvorani Mihajla Prezelja Mitile.

>> Hrvatsko zagorje šokiralo!

Želite li se osjećati bolje, imati zdravo tijelo, smanjiti rizike od kardiovaskularnih bolesti, unaprijediti svoje kretanje u svakodnevnici i poboljšati svoje zdravlje, učinite dobru stvar za svoje tijelo.

Prvi prijavljeni vježbači obavit će kompletnu besplatnu dijagnostiku te pomoću posebnih dijagnostičkih metoda i pomoći stručnjaka Biotreninga saznati u kakvom se stanju nalazi njihovo tijelo i kakvim su rizicima izloženi.

Svi vježbači imati će priliku dobiti besplatno savjetovanje iz dijagnostike i nutricionizma te saznati u kakvom se nutricionističkom stanju nalazi njihovo tijelo.

Subotnje jutro idealno je za dobar trening vlastitim tijelom koji će Grad Karlovac i stručnjaci Kineziološkog fakulteta u Zagrebu pokloniti Karlovčanima i na taj način potaknuti sve nas na više kretanja.

Zanimljivo predavnje iz nutricionizma održat će Definicija Hrane, a partneri projekta osigurali su poklone poput KOZMO prostirki za vježbanje, magazina Men’s Health, vode Jana i druga iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook