Pokrenulo se

Hrvatsko zagorje šokiralo!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Hrvatsko Zagorje šokiralo! Projekt Pokreni se do posljednjeg je mjesta ispunio krapinsku dvoranu! Uz Zagorce su vježbali i vaterpolisti Mladosti, političari i manekenke!

Hrvatsko Zagorje se pokrenulo! Od ranih jutarnjih sati vježbači su strpljivo čekali početak projekta Pokreni se! Njih više od sto do posljednjeg je mjesta ispunilo sportsku dvoranu Srednje škole Krapina. Uz Zagorce su vježbali i vaterpolisti koji su im rado podijelili vlastita iskustva iz sportskog života.

Pogledaj i ovo showbuzz Ljetna turneja 'Pokreni se' stiže u Zadar - vježbajte s nama!

“Oduševljen sam današnjim vježbanjem u Krapini! Ljudi su bili fantastični i odlično su usvajali sve vježbe, postavljali su brojna pitanja i pokazali kako je Zagorje željno ovakvih projekata”, izjavio je voditelj kineziološkog tima Marijo Anić Kremić.

Projekt Pokreni se od ove jeseni vježbačima nudi besplatnu dijagnostiku i nutricionističke savjete, a nutricionistkinja Nataša Šoštarić iz definicije hrane poručuje: “Uz redovitu tjelesnu aktivnost bitna je i uravnotežena prehrana koju postižemo prateći osnovne postulate: raznolikost, uravnoteženost i umjerenost. Nikako nemojte zaboraviti na hidrataciju, prije, za vrijeme i nakon treninga!”

Vaterpolisti Mladosti s krapinskim su vježbačima podijelili iskustva iz vrhunskog sporta, a vratar Ivan Pisk je poručio: “Sport je najbolji izbor. Vježbajte i krećite se što više na taj ćete način produljiti životni vijek i ostati u dobroj formi!”

Nakon Krapine jesenska turneja projekta Pokreni se nastavlja se 16.11. u Karlovcu, 23.11. u Varaždinu, te 30.11. u Slavonskom Brodu.

Partneri projekta za sve su vježbače osigurali KOZMO prostirke za vježbanje, magazin Men’s Health, vodu Jana i druga iznenađenja.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene