Bravo, Sinjani

Pobjednici RockOff festivala su...

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladi Sinjani pobjednici su RockOff festivala!

Sinjski M.O.R.T. pobjednici su prvog izdanja RockOff festivala novog zvuka u organizaciji Hrvatskog društva skladatelja. Odsviravši svoj singl 'Nina' u finalu u velikom pogonu zagrebačke Tvornice, ovi punk blues alkari oduševili su žiri u sastavu Hrvoje Horvat, Josipa Lisac, Damir Martinović Mrle, Pavle Miholjević i Jura Ferina te osvojili novčanu nagradu od 20 tisuća kuna.

Pogledaj i ovo Sara Renar selfie iz sobe Kantautorica se s koncertnih prebacila na virtualne pozornice: "Cijeli ožujak je bio potpuno sulud"

M.O.R.T. objavili zabavn spot za singl 'Nina' u kojem djeca imaju glavnu ulogu

Subotnje finale bilo je kulminacija festivalskih događanja i koncertnih predstavljanja bendova u Malom pogonu koji su započeli još u listopadu. Nastupilo je svih 18 bendova: And the kid, Big strip gorila, F5, Gatuzo, Kinoklub, Krešo i kisele kiše, Libar, Markiz, Mjuzikl, Morso, M.O.R.T., Nosači zvuka, Orange strips, Queen of Sabe, Radio Luksemburg, Sane, Sara Renar i Silente, a u otkačene M.O.R.T.-ovce zaljubili su se i publika i žiri.

'Uživali smo u svirci i druženju, mislim da smo nagradu zaslužili barem zbog najvećeg postotka alkohola u krvi. Publika je bila bučna i rasplesana, kao i ekipa s afterpartyja, pa se ovom prilikom ispričavamo susjedima i policiji. Nagradu ćemo potrošiti na gorivo i cestarinu, pred nama su nastupi u Zadru, Dubrovniku, Šibeniku, Zagrebu, Splitu, Lošinju, Rijeci i Trilju', priča nam basist Kikos dodajući kako su preko RockOffa dobili publiku i u ostatku Hrvatske.

Hrvatsko društvo skladatelja nagradu za najemitiraniju pjesmu dodijelilo je grupi Markiz i njihovom novom radijskom hitu 'Na kraju priče'. Iz ruku Nikše Bratoša ispred Hrvatske glazbene unije, nagradu za najbolju izvedbu dobila je Sara Renar koja je svoju pjesmu 'Jesen' izvela nesvakidašnje odvažno.

'Nisam očekivala da ću dobiti nagradu tako da sam zaista ugodno iznenađena. Lijep je osjećaj kada se tvoj rad i trud prepoznaje, pogotovo od strane relevantnih ljudi iz struke. Lovu mislim uložiti u opremu i snimanje novog materijala. Moram pohvaliti sjajnu organizaciju na vrlo teškom zadatku tehničke podrške finalne večeri, svaka čast ekipi', rekla je Sara.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene