Pogledajte

M.O.R.T. objavili zabavn spot za singl 'Nina' u kojem djeca imaju glavnu ulogu

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mjesec dana nakon objave singla grupa M.O.R.T. predstavlja video spot za pjesmu 'Nina'.

Bend se s istom pjesmom predstavio i na RockOffu - Festivalu novog zvuka u zagrebačkoj Tvornici, a radi se o brzoj i izravnoj ljubavnoj pjesmi koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

Pogledaj i ovo Pozitivni koncert (Foto: PR) Najposjećeniji događaj Poznata satnica za najjači Pozitivan koncert do sada, svake večeri na rasporedu čak pet sati programa

Dečki su spot snimali u Velikoj Gorici, a radnja spota prati trojicu dječaka koji su zaljubljeni u djevojčicu Ninu. Tko je "zapeo za oko" Nini ostaje neizvjesno do kraja spota. Redatelj spota je Nevio Smajić, a u spotu su sudjelovali Leda Lovrenčić, Antonio Veljkovićš, Lovro Šourek i Ognjen Mišurac.

M.O.R.T. prije RockOff festivala: 'Nema konkurencije već samo ljudi s istim pozivom'

M.O.R.T. je u srpnju ove godine objavio odličan album "Odjel za žešće", koji su pohvalili brojni domaći kritičari. Na albumu je 14 pjesama u kojima M.O.R.T.-ovci sjajnom svirkom koja nadilazi žanrovske granice i duhovitim, ali i ozbiljnim tekstovima komentiraju svakodnevicu. Dosad su s albuma objavljena tri singla, "Tango", "Pas" i "Meni se skače". Aktualni singl "Nina" možete preuzeti na i na službenoj stranici.

Bend imate prilike vidjeti i uživo diljem Hrvatske do kraja godine. U zadarskom Starom kazalištu sviraju 22. studenog, a u Šibeniku ih možete poslušati 29. studenog. Nakon toga će svirati u Zagrebu, Splitu i u Rijeci.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene