Emotivna priča

Nina Kraljić potpuno se ogolila: Podijelila intimu koju je prolazila u šestogodišnjoj vezi

Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) +0 Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) Galerija

Videospot redateljski potpisuju Zvonimir Murković i Dora Borovička, snimljen je u zagrebačkoj Palači Dverce, a Nina Kraljić u videu nosi haljine poznatog dizajnera Ivice Skoke.

Nakon u javnosti odlično primljene pjesme ‘Negdje’, Nina Kraljić objavila je pjesmu i spot za single - pjesmu ‘Lay you down’. Tekst za pjesmu napisala je prije 5 godina, točnije dvije pjesme koje su se vrtile oko iste tematike spojila je u jednu. Pjesma ‘Lay you down’, iako je na engleskom, Ninino je potpuno ogoljavanje prema publici u kantautorskom svjetlu, u pjesmu se dala potpuno i bez rezerve. Pjesma je usko vezana uz njezin privatni život i intimna iskustva koja je prolazila u svojoj šestogodišnjoj vezi pa od tu proizlazi i emocija koja prožima cijelu pjesmu i spot.

Pogledaj i ovo Nina Kraljić - 3 A ima i novo ime! Ninu Kraljić nakon prošle Dore ne viđamo često, no sad se pojavila s novim imidžem i u drugačijem izdanju

Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić)

Nina je spot za pjesmu 'Lay you down' snimala u Palači Dverce koju je dobila na korištenje od Grada Zagreba, spot je bajkovit, a lokacija se savršeno uklopila u priču jer je predivan barokni interijer dodatno pojačao i dočarao samoću, nadanje i na kraju spoznaju da se određena veza bliži kraju. Prvotna ideja spota bila je samo svirati klavir i pjevati, budući da da je tako pjesma i nastala, ali se na kraju razvila u kompletno pričanje priče kao minifilm.

Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić) Nina Kraljić (FOTO: Hrvoje Golubić)

Za spot je zaslužan Eles films, točnije Zvonimir Murković i njegova djevojka Dora Borovička koji su na sebe preuzeli ulogu redatelja i scenarista, a Nina je stupila u kontakt s njima preko svog fotografa Hrvoje Golubića. Sama njihova emocija puno je pomogla u stvaranju bajkovite priče u spotu. U savršen interijer spota odlično su se uklopile i bajkovite haljine Ivice Skoke koje pričaju priču za sebe.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene