Slika nije dostupna
Slika nije dostupna

On je jedan od najuspješnijih DJ-eva i producenata trenutno u svijetu!


Mark Knight, jedan od najuspješnijih DJ-eva i producenata trenutno u svijetu, ovoga ljeta drži rezidenciju u dubrovačkome Culture Clubu Revelin, inače jedinu na ovim prostorima, a dubrovačka publika ponovno će ga moći gledati 24.7.2014. Cijenjeni londonski house producent i DJ koji je surađivao s mnogim poznatim imenima pop, rock i elektronske glazbe ujedno je i osnivač uglednog labela Toolroom Record.

Club Revelin je za čitatelje Dnevnik.hr-a dijeli 2x2 ulaznice za nastup Marka Knighta. Sve što trebate napraviti jest poslati na mail natjecaj@novatv.hr zašto baš vi zaslužujete ulaznice i ne zaboraviti poslati svoje osobne podatke!

Imamo i dobitnike: 

Vezani članci Slika nije dostupna Revelin priprema senzacionalni uvod u Novu godinu! Prvi koncert u 2017. sprema Oliver Dragojević Slika nije dostupna Jedan od najuspješnijih DJ-a dolazi u Dubrovnik

Domagoj Tomaši
Božo Pitarević

 

Mark Knight, ime poznato i van krugova ljubitelja elektronske glazbe, potpisnik je nekih od najvećih hitova u proteklih 10 godina, a najbolja referenca za to je i nominacija za Grammy. Njegov stil je savršena kombinacija mainstream i undergorund zvuka.

R3HAB i SESA žestokim ritmovima i scenskim nastupom zatvorili Revelin electronic festival

Za Marka Knighta kao producenta možemo reći da je nepresušno vrelo novih uspješnica: You Got The Love (Mark Knight remix), Man With The Red Face, Downpipe, Conscindo, Good Times, Devil Walking, Alright, Nothing Matters - popis je beskrajan.

Po mnogima Mark Knight je izrazito kvalitetan DJ i uzor mnogim house DJ-ima, a njegovi su setovi prava poslastica kvalitetnih house ritmova.

Support to Mark Knight:

Fade in: DANCElectricPHILIPE / Œ
Fade out: Damir Ludvig / Astralis

Cijene ulaznica :100 kn pretprodaja/ VIP pretprodaja 200 kn, 150 kn na ulazu/VIP 250 kn

Ulaznice možete nabaviti na slijedećim pretpordajnim mjestima:
Caffe “BRAZIL” – DOC
Sport caffe “BALUN” – Mokošica
Caffe Bar “PARADISO”
Caffe Bar “CASABLANCA”
Caffe Bar “MICRO”
Caffe Bar “DIX”
Caffe Bar “LAUS” (TC MERCANTE)
Lounge Bar “WHAT'S UP””
Caffe Pizzeria "BLUE PLANET"
Club “23”
Caffe Bar “Zino”
Caffe Bar B4Revelin

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook