Tulum za pamćenje

R3HAB i SESA žestokim ritmovima i scenskim nastupom zatvorili Revelin electronic festival

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Fotogalerija sve dokazuje ...

Electronic festival koji se tri dana održavao u Culture Clubu Revelin doveo je DJ-eve koji u zadnje vrijeme vrtoglavo skaču na top ljestvicama, a svojim talentima uspjeli su u produkciji sjediniti više žanrova. Posljednji dan festivala bio je rezerviran za R3HAB i SE-SU.
R3HAB uz svoje žestoke ritmove napravio je pravi show na stageu, uz svjetlosne efekte prskalice i neprestano dizanje publike u pravom ljetnom raspoloženju u publici su završili i rekviziti za plažu, bilo je tu raznih životinja na napuhavanje delfina, krokodila, morskih pasa s kojima je na kraju publika i plesala, a sam R3HAB je dao napraviti hrvatsku zastavu sa svojim imenom.

Pogledaj i ovo showbuzz Culture club Revelin Nakon otvaranja zimskog festivala, svi na studentski party u Revelin

Julian Jordan duševio publiku drugi dan Revelin Electronic Festivala!

U vrlo kratkom vremenu ambiciozni DJ Fadil El Ghould AKA R3hab učvrstio je svoje ime na nizozemskoj plesnoj sceni. Nakon uspješnog remixa Chuckiejeve uspješnice “Toys Are Nuts” Rehab je brzo stekao podršku DJ-eva širom svijeta. Pjesma "MRKRSTFT" postala je veliki klupski hit, a našla se i na Sensation White 2008 CD-u. R3hab je jedan od najtraženijih Dirty Duch remixera u svijetu.

Iza njega jednako energičan SESA zatvorio je trodnevni festival.
SE-SA Serhat Sakin - poznatiji kao Sesa jedan je od najistaknutijih producenata EDM-a. Poznat je i kao DJ koji prenosi snagu i entuzijazam na publiku, a najviše kao producentski čarobnjak koji jednostavnu pjesmu pretvara u melodičnu himnu, koja privlači milione slušatelja. Svoj talent pokazao je u 15 godišnjoj producentskoj karijeri. Jedan od njegovih najvećih hitova je Gadjo‘s „So Many Times“ koji je otišao ravno na 1 #US Billboard Dance-Charts. Mnogi njegovi hitovi dobili su veliku podršku od priznatih imena kao što su Erick, Morillo, David Guetta i Bob Sinclar.

Kako je bilo u Revelinu posljednjeg dana festivala pogledajte u FOTOGALERIJI!

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene