Pjevačica Natali Dizdar nakon emotivnog gubitka slavi novi početak.

Galerija


Natali Dizdar u pratnji iskusnih glazbenika i dugogodišnjih suradnika 2. prosinca će, uz svoj standardni program i velike hitove poput "Stranac", "Mjesto za jedno" i "Iluzionist", premijerno izvesti i svoja dva singla "Nećeš me, zar ne" i "Pills"

Vezani članci Natali Dizdar (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Natali Dizdar u New York je odvela ljubav, no sada je u Zagrebu, gdje je zablistala u glamuroznom izdanju Natali Dizdar (Foto: IN Magazin) - 1 Nova karijera Natali Dizdar: Kad joj dođu klijenti, brzo je prestanu doživljavati kao pjevačicu!

Pjesme su autorski uradci Natali Dizdar, nastali u suradnji s Vladom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem koji su radili na albumu "Iluzije" objavljenom u izdanju matične kuće Agapa krajem lipnja, koji je ujedno proglašen i pop-albumom ljeta 2017. Album je dobio odlične kritike eminentnih glazbenih kritičara i time potvrdio da se radi o sjajnoj glazbenici koja pliva u svim glazbenim stilovima i lakoćom osvaja radijske etere i top-ljestvice.

Estetski je sve jako jednostavno, profinjeno i fluidno. Radnja spota odvija se u dvije paralelne priče, s dvije različite osobe koje su doživjele svoje emotivne gubitke. Intezivno proživljavaju svoju emotivnu priču na svoj način kroz glumu, glazbu i tekst. Suton je i osebujan mladić, sjedi usamljeno, na licu mu se vide tragovi bolnih trenutaka iz prošlosti. Ima magične role i svojim profinjenim kretanjama i vožnjom odlazi u bijeg od prošlosti koja ide za njim.

Suočava se s gubitkom i dolazi do jednog trenutka u kojem osjeća svoju bol i sve što ona nosi.
Natali se nalazi u prekrasnom sutonskom ambijentu i svojim glasom suptilno dočarava emociju gubitka u drugom raspoloženju i nježnim plesom slavi novi početak.