novi početak

Natali Dizdar ogolila dušu o emotivnom gubitku: "Nećeš me, zar ne?"

Natali Dizdar (FOTO: Pixsell) Natali Dizdar (FOTO: Pixsell) 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar (FOTO: Pixsell) +0 Natali Dizdar (FOTO: Igor Soban/PIXSELL) Galerija

Pjevačica Natali Dizdar nakon emotivnog gubitka slavi novi početak.

Natali Dizdar u pratnji iskusnih glazbenika i dugogodišnjih suradnika 2. prosinca će, uz svoj standardni program i velike hitove poput "Stranac", "Mjesto za jedno" i "Iluzionist", premijerno izvesti i svoja dva singla "Nećeš me, zar ne" i "Pills"

Pogledaj i ovo Natali Dizdar 13. veljače Valentinovo uz hitove jedne od najromantičnijih zvijezda: Natali Dizdar ponovo pred zagrebačkom publikom

Pjesme su autorski uradci Natali Dizdar, nastali u suradnji s Vladom Mirčetom i producentskim dvojcem Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem koji su radili na albumu "Iluzije" objavljenom u izdanju matične kuće Agapa krajem lipnja, koji je ujedno proglašen i pop-albumom ljeta 2017. Album je dobio odlične kritike eminentnih glazbenih kritičara i time potvrdio da se radi o sjajnoj glazbenici koja pliva u svim glazbenim stilovima i lakoćom osvaja radijske etere i top-ljestvice.

Estetski je sve jako jednostavno, profinjeno i fluidno. Radnja spota odvija se u dvije paralelne priče, s dvije različite osobe koje su doživjele svoje emotivne gubitke. Intezivno proživljavaju svoju emotivnu priču na svoj način kroz glumu, glazbu i tekst. Suton je i osebujan mladić, sjedi usamljeno, na licu mu se vide tragovi bolnih trenutaka iz prošlosti. Ima magične role i svojim profinjenim kretanjama i vožnjom odlazi u bijeg od prošlosti koja ide za njim.

Suočava se s gubitkom i dolazi do jednog trenutka u kojem osjeća svoju bol i sve što ona nosi.
Natali se nalazi u prekrasnom sutonskom ambijentu i svojim glasom suptilno dočarava emociju gubitka u drugom raspoloženju i nježnim plesom slavi novi početak. 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene