Natali Dizdar (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)
Natali Dizdar (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)

Natali Dizdar razmišlja o selidbi iz Hrvatske, barem tako tvrdi njezin brat.


Natali Dizdar mogla bi odseliti preko bare. Barem se tako moglo zaključiti iz rečenice koju je Filip Dizdar, njezin brat, rekao za SHOWBUZZ.hr.

Vezani članci Jana Mikić Kći popularne hrvatske manekenke preuzela nagradu, Natali Dizdar pjevala "Sretan ti rođendan" Natali Dizdar (Foto: Tomislav Miletić/PIXSELL) Natali Dizdar u New York je odvela ljubav, no sada je u Zagrebu, gdje je zablistala u glamuroznom izdanju

Filip je neko vrijeme proveo u Americi pa je pričajući o tom periodu otkrio o čemu razmišlja njegova sestra.

"Moji su oduvijek bili prava podrška. I Natali razmišlja o odlasku u Ameriku. Gore ima puno više prilika i sve je dinamičnije, a mene trenutno tu još jako puno stvari veže", kazao je Filip.

Nazvali smo Natali da vidimo o čemu se radi no ona se slatko nasmijala. ''Nazvala sam i pitala zašto je to rekao, a on je rekao da se on toga ne sjeća. Tako sam jednom rekla da bi bilo lijepo živjeti u Australiji pa su svi pisali da se selim. Ne selim se ja u Ameriku, a Filip nema pojma što je govorio'', kroz smijeh nam je rekla Natali Dizdar čiji brat tu izjavu nije doživio tako ozbiljnom.

''Ne bojte se, ne idem nigdje. Vidimo se 2. prosinca u Boogalo na promociji singla ''Nećeš me, zar ne'', nadodala je pjevačica.

Natali Dizdar (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)
Natali Dizdar (FOTO: Igor Soban/PIXSELL)