Samo more to zna

Grdović: 'Mišo Kovač je ćaća, a ja sam sin!'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladen Grdović gostovao je u emisiji kod Dalibora Petka...

'Ja njega volim i točka. Tko ga upozna reći će isto što i ja, da je predivna osoba', rekla je Emilija Kokić o Mladenu Grdoviću, koji je koncertom uživo na Narodnom radiju promovirao novi album 'Samo more to zna'.

Pogledaj i ovo Duško Lokin i Jasmin Stavros "Otišao je veliki čovjek" Neutješni Duško Lokin oglasio se nakon gubitka velikog prijatelja Stavrosa, Pejaković od šoka ne može govoriti

U 'Glazbenom showu Dalibora Petka' Mladena su iznenadile brojne kolege. 'Stavros mi je obećao dati malo kose kada će se sljedeći put šišati. Kad je Elton John mogao presaditi kosu zašto ne bih mogao i ja? Prodat ću jedan auto ako treba', rekao je Grdović, koji je sa Jasminom Stavrosom otpjevao zajednički duet 'Alkohol'.

Mladen Grdović: 'Ovo je biznis, tko se ne zna s time nositi, ne može pjevati'

Pjevao je i s Matom Bulićem. 'Trideset godina ga nagovaram da nam napiše pjesmu i konačno sam ga pritisnuo', kazao je Bulić, a duet s Grdovićem najavio je i Kićo Slabinac. 'On je jedan od rijetkih glazbenika koji je priznao da je odrastao na mojim pjesmama', izjavio je Kićo.

Svoje uzore Grdović nije krio ni u emisiji. 'Mišo Kovač je ćaća, a ja sam sin', rekao je poznati Dalmatinac prisjetivši se kako je Ivanu Kovač nosio na ramenima dok je bila dijete, a onda su zajedno zapjevali na njegovom slavljeničkom koncertu u Zadru.

'Da sam imala bilo što drugo u planu, otkazala bih to za Mladena', rekla je Ivana. U studio je stigla i Lidija Bačić. 'Sjećam se kad smo snimali spot 'Dalmatinac i Dalmatinka', svi moji rođaci su skakali oko Lidije', rekao je Grdović, koji je mladoj pjevačici uživo otpjevao Carusa.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene