sada sve u granicama

'Neka bude bevanda, a veselje mora biti'

showbuzz showbuzz Foto: DNEVNIK.hr

Mladen Grdović novi je album predstavio u Zagrebu, u kojem je davne 1977. započeo karijeru. A promocija albuma je uz mediteransku spizu i pokoju bevandu ipak odisala dalmatinskim ugođajem.

U razgovoru s ekipom inMagazina  pjevač Mladen Grdović je otkrio kako je bilo na sramotnoj nogometnoj utakmici u Milanu, te o pomirenju s prijateljem Duškom Lokinom.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Jasmin Stavros, Dražen Zečić i Mladen Grdović su tri kralja hrvatske estrade

A ono što mu je Duško zamjerio je pokoja čašica više koja se uz ime Mladena Grdovića u medijima spominje češće nego što bi to pjevač htio. 'Ovo je biznis, tko se ne zna s time nositi, ne može pjevat. Ja popijem bevandu i pol, ja sam već veseo, to je to. Ali ovaj put samo sport, pjevanje i turneja, drugog nema. Neka bude i bevanda, ali do granice, a veselje mora biti', kaže Mladen.

No kralj bevande u medijima ipak često voli naglasiti svoju ljubav prema supruzi Brankici koja je, kako kaže, uvijek imala razumijevanja za sve njegove pogreške. Iako se nedavno potukao na stadionu, zbog čega je dobio novčanu kaznu i zabranu dolaska na Poljud, Mladen je osudio sramotne ispade naših navijača na milanskom San Siru, gdje je bio na utakmici hrvatske nogometne reprezentacije.

Cijeli intervju pogledajte u prilogu inMagazina.
 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene