Crna kuća

Mlade glumačke zvijezde uvele su nas u svoj svijet - iza pozornice!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Salve smijeha ponovo su odjekivale prepunom dvoranom Studentskog centra na izvedbi već dobro poznate komedije CRNA KUĆA!

Rasplesani i raspjevani svijet Kaptola sinoć je ponovo oživio u kinu Studentski centar. Franjevci i opatice, Gričanke i vještice ponovo su zavladali metropolom na radost brojnih poklonika ove urnebesne komedije.

Pogledaj i ovo showbuzz Spremni na iznenađenje? Sjećate se njega? Kedžo se vraća kao glavni negativac!

Vrisak djevojaka za glavnim glumcima postala je već uobičajena slika, a ovaj put nove glumačke zvijezde uvele su nas u svoj dosad neviđeni svijet iza pozornice i pokazale nam kako izgledaju pripreme za ovaj nezaboravni spektakl! Kako se Gričanka Magdalena priprema za izlalzak na pozornicu objasnila nam je jedna od glavnih glumica ove uigrane glumačke postave Antonija Barišić.

>>  Provjerite kako zvuči: 'Crna kuća' oduševila publiku, euforija zavladala Zagrebom!

'Sat vremena prije početka mjuzikla za nas počinje prava ali ugodna strka. Isprobavamo kostime, stavljamo šminku i zajedno uvježbavamo pjevanje. Najgore je kad trebam staviti umetke u kosu jer to najduže traje a uvijek nam fali vremena jer se sve događa u mili sekundama. Pred samu izvedbu svi zajedno se nađemo iza pozornice i imamo svoj poseban pozdrav koji prakticiramo prije svake predstave', izjavila je glumica Antonija Barišić.

Mjeseci priprema i napornog rada bili su potrebni kako bi publika nesmetano uživala u ovom jedinstvenom hrvatskom mjuziklu. Mladi ansambl svakodnevno odrađuje probe, ali i iz predstave u predstavu dodaju se poneki novi detalji u skladu s aktualnim zbivanjima u društvu.

Crna kuća originalno je djelo autora Ladislava Prežigala i Darka Hajseka, oživljeno pod redateljskom palicom svjetski poznatog koreografa i redatelja Igora Barberića. Dramaturg mjuzikla je Igor Weidlich, a pojačanje je stiglo i s Broadwaya – glazbeni ravnatelj Seth Weinstein polirao je glasove i vokalne aranžmane. Za spektakl je zaslužna nezavisna B Glad produkcija, koja je prodrmala regiju uspješnicom Footloose. U glavnim ulogama zasjala je već uigrana glumačka postava, glumice Dunja Fajdić i Marija Kolb te glazbenica Antonija Barišić. Glavnog pozitivca utjelovljava Hrvoje Foretić a negativca briljantni Damir Kedžo.

Predstava na Dan žena 08. ožujka biti će jedinstvena, Crna Kuća zajedno s najvećom hrvatskom drogerijom KOZMO darivat će štićenike Prihvatilišta za beskućnike Crvenog križa iz Zagreba, a gledatelji će za istu prigodu moći dati milodar u pauzi predstave.

Ulaznice za novi termin predstave 08. ožujka 2013. od 19.30 sati se mogu kupiti po cijeni od 80, 100 i 120 kn u sustavu ulaznice.hr ili na blagajni Studentskog centra (pon – pet od 15 – 19 h , vikendom od 12 – 16 h), preporučamo što raniju kupnju ulaznica zbog izrazito velikog interesa za mjuzikl.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene