Suradnja fantastičnog trojca - Miroslava Škore, Luke Nižetića i Renea Bitorajca rezultirala je novim glazbenim hitom.

Galerija


Samo tjedan dana prije no što je objavio da će se kandidirati za predsjednika Hrvatske, Miroslav Škoro javnosti je predstavio još jedan novi glazbeni hit. 

Vezani članci Miroslav Škoro Škoro otkrio pojačanje za parlamentarne izbore, komentirao i aferu s vjetroelektranama: ''Ispada da premijer ne zna što se događa'' Katarina Peović pozvala Miroslava Škoru na sučeljavanje Peović pozvala Škoru na predizborno sučeljavanje: ''On je domoljub koji Hrvatsku itekako košta''

Zajedno sa Lukom Nižetićem i Reneom Bitorajcem, predsjednički kandidat Škoro počeo je repati u pjesmi kao stvorenoj za ljeto - "Ludilo, brale". 

Tako se za ovu suradnju Škoro upustio u nepoznate mu vode, ostavio bećarce iza sebe i prigrlio repanje. "Stavi malo ritma, lega", pjevuši Škoro u novom singlu Luke Nižetića. 

Prije ulaska u političku borbu za Pantovčak, Škoro se odlučio dobro zabaviti i proveseliti, pa je Lukinu pjesmu oplemenio s malo slavonskog bećarskog štiha. 

"Ludilo, brale" su napisali Mario i Branimir Mihaljević, a uz "legu" Škoru, u njoj gostuje i "buraz" Rene Bitorajac. Za potencijalni ljetni hit snimili su i spot, a premijera se očekuje idućeg tjedna.

 

 

Bila je velika zvijezda, zatim je nestala, a sad su je fotografi uhvatili u javnosti nakon dugo vremena