ugodna balada

Marcela predstavlja video i akustičnu verziju svog blagdanskog singla "Dođi na Božić bar"

Marcela Marcela Foto: PR

Marcelu smo do sada imali priliku upoznati kao frontwoman skupine Luminize, koju su činile četiri djevojke iz Crikvenice, a trenutačno radi kao samostalna umjetnica.

Talentirana hrvatska glazbenica s trenutnom nizozemskom adresom - Marcela, svojom glazbom nas uvodi u blagdansko razdoblje. Nakon što je kao prvi samostalni autorski singl objavila baladu "Dođi na Božić bar", povodom prve adventske nedjelje predstavlja i akustičnu verziju pjesme zajedno s pratećim videospotom.

Pogledaj i ovo showbuzz objavili i spot Bend Ivo Horvat iz Velike Gorice ima novu pjesmu, poslušajte kako zvuči "Zaboravi na sve"

Blagdansku baladu "Dođi na Božić bar" Marcela je objavila krajem listopada, inspirirana ovom neizvjesnom godinom te odvojenošću od bližnjih: "Već neko vrijeme živim u Nizozemskoj i nije mi stran osjećaj biti odvojena od svojih voljenih, ali moram priznati da mi ta odvojenost nikad nije teže padala nego ove godine".

Potaknuta pozitivnim komentarima, odlučila je pjesmi dati još nježniju notu te je izvesti u intimnijem akustičnom izdanju, a u tome joj je ponovno pripomogao njen dugogodišnji suradnik, nizozemski producent Willem de Bruijn, s kojim surađuje još iz perioda aktivnosti skupine Luminize. Zajedno s Marcelom pjesmu potpisuje i autorski, a ovom prigodom se pojavljuje i u pratećem videospotu za akustičnu live-izvedbu, gdje se našao i u ulozi gitariste.


U trenucima prvog predstavljanja nove pjesme, Marcela je iskreno progovorila o strahu od neizvjesnosti da ovogodišnje blagdane neće biti u mogućnosti provesti sa svojom obitelji u Crikvenici, no sada kaže kako će joj se ta želja vjerojatno ostvariti: "S obzirom da postoji ta opcija, planiram prosinac i blagdane provesti sa svojima u Hrvatskoj, zbog čega sam iznimno sretna! Poštivat ću sva pravila i epidemiološke mjere te poslije putovanja prema Hrvatskoj samoinicijativno ići u izolaciju, a nakon toga konačno biti s obitelji."

Podsjećamo, Marcelu smo do sada imali priliku upoznati kao frontwoman skupine Luminize, koju su činile četiri djevojke iz Crikvenice. Kroz dugogodišnji rad, uspjele su dio glazbene karijere izgraditi i u Nizozemskoj, kao i ostvariti #1 hit-singl u Hrvatskoj "Zašto još volim te". Nakon što je skupina ove godine najavila svoj razlaz, Marcela se posvetila samostalnoj glazbenoj karijeri te posljednjih deset mjeseci na svom YouTube kanalu objavljuje interpretacije dobro nam poznatih pjesama i hit-singlova. Istovremeno, piše i vlastite pjesme, a prva od njih koju objavljuje je upravo "Dođi na Božić bar", za koju nam ovom prigodom predstavlja i akustičnu verziju s pratećim videospotom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene