Tradicionalnim Badnjakom u Hemingwayu mnogi su dočekali i proslavili Božić.


Čitavim klubom vladalo je radosno raspoloženje u Božićnom duhu,  DJ Duix sve je zabavljao najvećim r&b i house hitovima, kao i prigodnim Božićnim pjesmama. Na katu je DJ Dejan sve rasplesao i raspjevao veselim programom "100% domaće", koji je tradicija na Badnjak u Hemingwayu.

Vezani članci Prosvjed poduzetnika u Zagrebu - 4 Prosvjed poduzetnika na Markovu trgu: "Ukinite nam namete. Jasno je da je, dovraga, bilo dosta. Shvatite nas ozbiljno!" Stanovnica Medvedskog brega Maja Novak Djevojka iz samog epicentra razornog potresa: "Tu su bili samo volonteri, oni ne znaju je li to žuto ili ipak crveno, sve je na staklenim nogama, ljudi moji!"

 Evo kako su Božić dočekale domaće zvijezde!

Klub su preplavile brojne ljepotice u "Santa" kapicama. Od poznatih je Božić u Hemingwayu dočekala i proslavila Maja Lena Lopatny. Klub su također u velikom broju preplavile ljepotice, a zabava je potrajala do jutra.

Ovo je bio jedanaesti Božić u zagrebačkom klubu Hemingway. Tradicija se nastavlja, a u međuvremenu Vam Hemingway bar Zagreb želi još jednom čestit Božić i sretnu i uspješnu Novu 2014. Godinu.

 

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook