Sretan Božić

Evo kako su Božić dočekale domaće zvijezde!

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Ivica i Janica Kostelić, Severina, Anamarija Asanović, Andrea Šušnjara samo su neke od domaćih zvijezda koje su podijelile svoje božićne trenutke na društvenim mrežama.

 U gradovima je zavladalo božićno raspoloženje, posvuda su šarene lampice i ukrasi, a jutros su se odmotavali i pokloni. I domaće zvijezde obuzeo je božićni duh pa su tako podijelile svoje božićne trenutke na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Severina Žena uz ženu Severina se obratila Elli Dvornik nakon njenog posljednjeg brakorazvodnog ročišta, evo što joj je poručila

Pjesme bez kojih ne može proći ni jedan Božić!

Janica i Ivica Kostelić podijelili su obiteljsku fotografiju na Facebooku zaželjevši svima sretan Božić.

'Svim mojim prijateljima, rodbini, fanovima, mojim dragocjenim suradnicima na turneji 'Dobrodošao u klub' te njihovim obiteljima, posebno publici koja nas je podržavala iz grada u grad te svima koji ga slave, želim sretan Božić', napisala je Severina na svojoj službenoj Facebook stranici.

Maja Šuput obožavatelje je počastila s nekoliko fotografija na Instagramu u svome božićnom izdanju, a društvo joj je pravio i Marko Grubnić. Poznati dvojac partijao je kod Maje zajedno s grupom prijatelja.

Tony Cetinski čestitao je Božić svim obožavateljima putem Instagrama originalno uslikavši svoj odraz u božićnoj kuglici.

Ana Marija Asanović odabrala je look Rudolpha i poželjela svima sretan Božić. 'Daleko od bozicnih pisama.... daleko od bakalara i tamburasa', napisala je Ana Marija pokraj fotografije na kojoj pozira s prijateljicom pokraj božićnog drvca.

Hrvatska tenisačica Donna Vekić fotografirala se s bradom djeda Božićnjaka i zaželjela svima sve najbolje za Božić, a Fani Stipković pozirala je sa svojom zimskom kapom.

'Sretan Božić svima i svuda.... Kad već nema snijega u Zagrebu, eto barem jedne friske snježne fotke....,' napisao je Sandi Cenov na svom fan pageu na Facebooku.

Franka Batelić Božić je dočekala u New Yorku. 'Božić u New Yorku na ludih 17 stupnjeva! ️ Pusa svima iz Velike Jabukeeeeeeee', napisala je Franka na svom Facebook profilu.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook  

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene