Jubilarni koncert 'Želim život' održat će se 21. prosinca u Zagrebu. Među brojnim poznatim licima zabavljat će vas i Severina, Gibonni, Halid Bešlić, Vatra te mnogi drugi.


Nova TV kao medijski partner i suorganizator tradicionalno i ove godine prenosi uživo humanitarni koncert 'Želim život' koji organizira sa Zakladom Ana Rukavina. Jubilarni, deseti božićni koncert 'Želim život' će se emitirati 21.prosinca na Novoj TV, te osim što će zabaviti sve gledatelje odličnim glazbenim izvedbama, u pozivnom centru okupit će i brojna poznata lica iz javnog života koji će se javljati na pozive građana na humanitarni broj te na taj način pomoći da se misija Zaklade i Anin san, i dalje nastavi.

Marić: 'Ako se radi o pitanju života i smrti svi moramo pomoći'

Vezani članci Mia Kovačić Mia Kovačić poziva vas na koncert koji se ne propušta: Budite uz Novu TV ove subote! Slika nije dostupna "GLEDAO SAM PATNJE SVOG PRIJATELJA" Emotivne priče koje tjeraju na suze

Koncert će se kao i svake godine održati na Trgu bana Josipa Jelačića u Zagrebu u sjećanje na Anu te kao zahvala svima koji su se tijekom ovih devet godina na bilo koji način uključili i pomogli rad Zaklade Ana Rukavina. Na ovogodišnjem koncertu koji će voditi poznata lica Nove TV, građane će na niskim temperaturama zagrijati Severina, Mejaši, Gibonni, Halid Bešlić, Vatra, Psihomodo Pop, Frajle, Ivan Zak, Maja Šuput i gost iznenađenja. Voditelji ovog humanitarno-zabavnog programa su Rene Bitorajac i Igor Mešin, a u pozivnom centru Mia Kovačić, Marija Miholjek, Dorijan Elezović i Petar Pereža. Svi oni koji neće moći doći na Trg, moći će doživjeti dašak atmosfere s koncerta pred malim ekranima u izravnom prijenosu na Novoj TV s početkom u 21 sati.

Podržan rad Zaklade Ana Rukavina - donirano više od 1,2 milijuna kuna

Pozivima na humanitarni broj 060 9000, građani mogu od 1. do 31 prosinca donirati 5,00 kuna (plus PDV) te na taj način pomoći da se misija Zaklade Ana Rukavina i Anin san, i dalje nastavi. Nova TV od 2011. godine promovira vrijednosti rada Zaklade Ana Rukavina te zajedničkim snagama pokušavaju u što većoj mjeri senzibilizirati javnost o važnosti same Zaklade kao i davanja podrške njihovom djelovanju.

DNEVNIK.hr SHOWBUZZ pratite putem iPhone/iPad | Android | Twitter | Facebook