Klapa Rišpet predstavila video spot za pjesmu kojom će se predstaviti na ovogodišnjem Splitskom festivalu.

Galerija


Fenomenalna i uvijek originalna klapska ekipa i ovoga je puta pogodila. Klapa Rišpet i Pero Kozomara s prvim danima ljeta predstavili su novu pjesmu i video spot. “Kucaj srca tvoga“ stiže nakon odličnog dueta s glazbenom divom Doris Dragović “Jedina jubav moga života“, a sada su svim fanovima pripremili nešto sasvim drugačije.

Vezani članci Domenica Žuvela (Foto: IN Magazin) Domenica otkrila na što pada kod muškaraca: ''Nisam baš tipična cura, apsolutno ni po čemu!'' Petar Grašo (Foto: IN Magazin) Saznali smo zašto Grašo rijetko nastupa u Splitu, ali i zbog čega on i Danijela gledaju snimke nastupa

 

 

Riječ je o brzoj, veseloj i “otkačenoj“ dalmatinskoj pjesmi, skladatelja Pere Kozomare za koji je tekst napisala Natalija Tafra Bazina, s kojom će Rišpet, za nekoliko dana, točnije 30.06., nastupiti na Prokurativama, na Splitskom festivalu.

Klapa Rišpet (Foto: Pero Kozomara)
Klapa Rišpet (Foto: Pero Kozomara)

"Nakon pet laganih festivalskih skladbi Rišpeta, lani smo polučili odličan uspjeh poletnom i zabavnom “Šta mi ljube oćeš kazat“ koja je fenomenalno prihvaćena na svim našim koncertima, pregledana na YouTubeu preko 3.000.000 puta, te je na jedan način postala i naš zaštitni znak pa smo odlučili i ovoga ljeta razveseliti publiku veselijom skladbom, uz koju možete zaplesati i opustiti se. U genijalnom spotu koji je režirao naš Marin Čoko postigli smo djelić atmosfere dalmatinskih kultnih serija – pa u šali priču iz spota nazivamo 'Malim mistom klape Rišpet'.“

Klapa Rišpet u izdanju Hit Recordsa izdala je posljednji album naziva "Reći ćeš mi fala" koji je postigao zavidnu prodaju te se još uvijek nalazi u top 30 najprodavanijih domaćih albuma.